Hvordan bør jeg beskytte skjermen på min iPhone 3GS?

February 9

IPhone 3GS er en smart telefon som følger med MP3, bilde, video og Internett-funksjoner. Med dens høy resolution 3-1/2-tommers skjermen som også fungerer som en touch pad, er viser programmer og programmer på telefonen en bris. Holde skjermen på din iPhone 3GS beskyttet er en viktig ting å vurdere å gjøre hvis du ønsker å bevare utseendet på telefonen og holde sine berøringsskjerm evner fungerer bra.

Instruksjoner

• Kjøpe en tynn hard plast sak for iPhone 3GS. Skal du slipper telefonen, absorbere disse tilfellene noen av sjokk som kan hindre at skjermen sprekker, samt hindre andre skader. Tilfeller kan finnes på de fleste Apple-butikker eller mobiltelefon butikker.

• Kjøpe en antirefleks skjermen film slik at de passer på telefonen. Som med saken, vil de fleste Apple eller telefon butikker ha disse tilgjengelig for iPhone merkevarer. Disse filmene vil holde riper og smuss fra å bygge på skjermen og eliminere skjermen gjenskinn.

• Skrelle tilbake limet i filmen din skjermen sentrere det over mobilskjermen, og forsiktig Trykk den ned på skjermen. Bruk kanten av et kort, som førerkort, glatte skjermen ned fra den ene enden til den andre og eliminere bobler.

• Skyv telefonen inn i hard plast tilfelle. Skyv telefonen i som anvist og sikkert feste saken lukket.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com