Hvordan Turbo en KA24DE

October 31

KA24DE motoren ble produsert av Nissan fra 1988 til 1996, slår en rekke selskapets sportsbiler og lastebiler. Motoren kom naturlig pustende fra fabrikken, noe som betyr at det brukes egne forbrenning makt til å trekke luft inn i sylinderne. For å øke kraften i KA24DE, kan du legge en turbolader fra en av mange ettermarkedet forhandlere. Selv om ikke alle turbo kit er den samme, er grunnleggende installasjonsprosedyrer like.

Instruksjoner

• Få en turbolader kit fra ytelse deler produsent. Det finnes en rekke turbo kit for KA24DE; finne en pakke som passer for budsjettet ditt. Turbo kit kommer med turboladeren, eksos manifold, downpipe, større drivstoff injektorer, en luft induksjon rør, en luften renere, olje trykk slanger og nødvendig klemmer og installasjon materialer.

• Fjern inntak filterlisten og inntak slange tilkoblet inntaket manifold av din KA24DE. Boksen filter holdes til kroppen av bilen med to bolter og slangen holdes på plass med et metall bøyle rundt gass kroppen.

• Fjern de tre boltene eksos av motoren å holde motoren eksos manifold. Hvis du har vansker med å bolter fra denne bukta, klatre under bilen. Når du er ferdig, fjerne syv boltene som holder eksosmanifoilen til topplokk.

• Koble ledninger sele pluggene koblet til hver av de fire drivstoff sprøytebrukerne. Fjerne to bolter holde drivstoff jernbane sprøytebrukerne og skyv den et par inches ut av veien. Forsiktig lirke hvert drivstoffet injektoren av topplokk.

• Installere ny eksos manifold til topplokk av din KA24DE. Bruk den nye pakningen i turbo kit, ikke den gamle pakningen du fjernet tidligere. Dreiemoment boltene til fabrikken angitte beløpet, vanligvis mellom 40 og 50-ft-lbs av dreiemoment. Hvis boltene er for løs eller stram, kan du skade eksos manifold.

• Bolt på downpipe i turbo kit å eksos av kjøretøyet. Ikke glem pakningen som passer mellom downpipe og eksos.

• Bolt på baksiden av turboladeren å downpipe før bolting turboladeren til eksos manifold. Bruk inkludert pakningen i kit som passer mellom turbolader og downpipe. Turboladeren kobles vanligvis til downpipe med fire skruene. Når downpipe er koblet til turboladeren, plassere pakningen som passer mellom turboladeren og eksos manifold i posisjon. Bolt turboladeren til eksos manifold med de fire skruene.

• Stram stål flettet olje press linjen i olje innløpet til din turbolader. Kjør den andre enden av linjen til pluggen på nedre høyre side på motorblokken. Du må fjerne det plugg cap to bolter før du installerer linjen. Ikke bøy eller fordreie pakninger brukes for olje press linjen. Dermed kan resultere i betydelige olje lekkasjer.

• Koble luftutløpet av turboladeren til gass kroppen av KA24DE ved hjelp av metall rør i turbo kit. Air utløpet av turbo er hullet nederst. Stram de metall klemmer rundt gummi pakninger holder hver del av rør sammen.

• Installere de nye drivstoff injektorer til topplokk. Koble drivstoff jernbane til toppen av drivstoff injektorer og bolt forsamlingen på plass. Koble hver sele klipp fra motoren ledningsnett i riktig rekkefølge. Klippene er nummerert i henhold sylinder.

• Koble nye air induksjon rør og filter foran turboladeren ved hjelp av klemmer gitt. Koble vakuum slangen som kobler slag av ventilen av turboladeren til luft induksjon røret. Slag av ventilen ser ut som en liten klokke på forsiden av turbo laderen.

• Koble datamaskinen kontroll modul for turboladeren til din Nissans datamaskinen, hvis turbo kit kommer med en modul. Datamaskinen din Nissan er under høyre side av dashbordet.

Tips og advarsler

  • Følg retningslinjene i turbo kit hvis du er i tvil om installasjonstrinn.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com