Hvordan installere en sveiv stillingsføleren i en 1997 Jeep Grand Cherokee

January 12

Hvordan installere en sveiv stillingsføleren i en 1997 Jeep Grand Cherokee

Installere en sveiv stillingsføleren på en 1997 Jeep Grand Cherokee er et enkelt prosjekt for helgen bilreparatøren. Prosessen varierer avhengig av kjøretøyets motorstørrelse. Installere sveiven krever en momentnøkkel, som kan leies for en liten avgift på de fleste auto deler butikker. Hvis du arbeider på en sekssylindrede Grand Cherokee, må en papir avstand å riktig sette sensor dybde mens montere den på overføring boliger.

Instruksjoner

Installasjon for en seks-sylinder

• Bruke en papir spacer spissen av sensoren å angi dybden sensor. En ny spacer kan fås på autoriserte Jeep service sentre selv om de fleste nye sensorer inkluderer en papir avstand.

• Anbringer sensoren på plass og stram montering bolt(s). På sekssylindrede modeller, er sensoren plassert på førersiden av overføring boliger. På V8 modeller, er sensoren plassert på passasjerens side av overføring boliger, like over eksos manifold. Automatiske girkassene har en montering bolt mens manuell girkasse har to. Stram montering bolten med en momentnøkkel 60 tommers-pounds på en modell utstyrt med automatgir. På en modell med manuell girkasse, boltene montering med momentnøkkel 14 fot-pounds. Hvis du installerer en sensor på en modell utstyrt med manuell girkasse, kontroller den opprinnelige bolter fjernet fra sensor brukes til å installere den.

• Koble ledningsnettet sensor til sensor.

Installasjon for en 5.2 liter eller 5.9L V8

• Skyv sensoren på plass, rett over høyre eksos manifold på motorblokken.

• Installer sveiv stillingsføleren festeboltene og skru dem med en momentnøkkel 70 tommers-pounds.

• Koble ledningsnettet sensor til sensor.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com