Hvordan erstatte en harddisk i en Compaq Laptop

April 2

Hvordan erstatte en harddisk i en Compaq Laptop

Datamaskiner er neppe sturdiest eller mest holdbare deler av et kontor oppsett. Skjermer pause, batterier svekke og mange andre deler kan gå også. Hvis harddisken er en av delene som svikter, kan du erstatte det selv. Bare samle noen verktøy og finne et rent og rolig sted å jobbe. Compaq bærbare datamaskiner varierer mye i deres konfigurasjon, slik at du trenger å finne dokumentasjonen som viser plasseringen av harddisken.

Instruksjoner

1Hvordan erstatte en harddisk i en Compaq Laptop

Utforme et rent fat håndkle på flatt underlag, at det er stor nok til å helt pute datamaskinen mot overflaten av din worktable. Koble strømledningen fra datamaskinen.

2 Lukk laptop, og snu det forsiktig. Du bør være lett og komfortabelt tilgang bunnen av den bærbare datamaskinen. Ta ut batteriet ved å åpne oppbevaring låsene. Når batteriet er unlatched, fjerne den og sette den til side.

3 Jording ved å berøre en metallgjenstand. Det er best hvis du arbeider i et rom som ikke har tepper. Et løvtre eller fliser gulv er best. Støv bunnen av laptop forsiktig, sørge for at alt løs støvet fjernes.

4 Finn harddisken på din bærbare PC dokumentasjon. Når du har gjort det, plukke opp Phillips-skrutrekker og Fjern de to skruene som holder dekselet lukket.

5 Bruke pinsett, flytte beholde klippet ut av veien og løft den gamle harddisken ut svært forsiktig. Det er en harddisk-kabelen koblet til den. Koble kablene for harddisk og du vil kunne fjerne hele skapet.

6 Fjern metal bolig for harddisken. Legg merke til hvordan harddisken er plassert inne i metallsylinder. Bruker din skrutrekker, fjerne festeskruene holder gamle harddisken til metallsylinder. Holde disse skruene.

7 Sett den nye harddisken inn i metallsylinder på samme måte gjengangeren ettall ble holdt. Skru inn igjen skruene ett om gangen, stramme dem akkurat nok til å holde harddisken fra kommer ut. Når alle skruene er på plass, skru dem før de vil ikke lenger gå fritt.

8 Koble kablene for harddisk, og bruker fast press, blunk skapet tilbake på plass. Sett på dekselet og Plasser de to skruene i diskens deksel.

9 Skifte batteri og snu den bærbare datamaskinen. Erstatte strømledningen og slå på datamaskinen. Legg systemgjenopprettingsdiskett i diskettstasjonen og følg den på skjermen å sette opp operativsystemet og programvare.

Tips og advarsler

  • Hvis du har muligheten til å sikkerhetskopiere filer, må du gjøre det før du fjerner den eksisterende harddisken.
  • Sørg alltid for at du utslipp statisk elektrisitet fra kroppen din ved å berøre en ledende metallgjenstand. Statisk utladning er nummer én morder av harddisker og minnemoduler.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com