Feilsøke en Gigaware USB til seriell kabel

November 12

Feilsøke en Gigaware USB til seriell kabel

En Gigawre USB til seriell kabeltilkobling lar deg koble til eldre seriell basert til en nyere computer med bare USB-tilkoblinger. Dette er en enkelt kabel går fra datamaskinen til maskinvaren og vanligvis fungerer uten alle utsendelse. Men hvis datamaskinen ikke registrerer den tilkoblede maskinvaren, må du feilsøke Gigaware USB til seriell kabeltilkobling

Instruksjoner

1 Kontroller kabeltilkoblingen. Kontroller at USB siden av kabelen er satt helt inn i USB-porten på datamaskinen og føljetong slutten av kabelen er satt helt inn i den serielle enheten.

2 Installere alle driverne som leveres med Gigaware USB til seriellkabel enhet. Fordi du transformerer en USB-port til en seriell forbindelse, krever datamaskinen at du installerer de angitte driverne. Disse er tilgjengelige på en gitt installasjon CD.

3 Koble fra USB-side av fletten og sette den inn i en annen USB-port på datamaskinen. Noen ganger dør USB-porter, forårsaker en mislykket tilkobling. Koble USB-kabelen til en annen tilkoblingsport løser dette problemet.

4 Sjekk at på tilkoblede føljetong. Hvis utstyret ikke er slått på datamaskinen er ikke til å oppdage føljetong maskinvaren.

5 Installer driverne for seriell maskinvaren. Selv med driverne for kabelen installert trenger gitt driverne for den serielle maskinvaren også.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com