Slik skriver du ut forfatter/tittel kort

December 17

Studentene lære om grunnleggende bibliotek vitenskap og identifisere bøker av forfatter og tittel. Forenkle sporing av bøker ved å opprette en grunnleggende kortsystem for et bibliotek. Dette kan også hjelpe studenter slå opp informasjon. Boken detaljene inkludert forfatter og tittel kan organisert og oppdatert på et tekstbehandlingsprogram som kan konverteres til en forfatter/tittel kort for utskrift. Microsoft PowerPoint inneholder nyttige import verktøy for å lage lysbilder fra en punktliste. Bruke funksjonen støttearkoppsett i PowerPoint til å generere flere kort per ark, og klipp ut lysbildene for å lage kort.

Instruksjoner

1 Forberede listen over forfattere og titler i et tekstbehandlingsdokument (for eksempel Microsoft Word) som en disposisjon, med forfatteren som første linje og tittelen og støtteinformasjon (som utgiver, dato og antall sider) som sub punktmerking. For eksempel

Doe, Jane[innrykk] Art[innrykk] Yourtown publisering, 1776[innrykk] 300 p. illus.

2 Lagre dokumentet i rikt tekstformat (RTF) ved å velge "Lagre som" for under "Fil" i toppmenyen (for MS Word-dokumenter). Skriv inn navnet på dokumentet, og velg "Rich Text Format (rtf)" for "Filtypen" (vanligvis vises i rullegardinmenyen) før du klikker på "Lagre"-knappen.

3 Starte PowerPoint og åpner en tom presentasjon ved å velge "Ny" under "Fil" i toppmenyen.

4 Velg "Lysbildesortering" under "Slide Show" i toppmenyen å se et miniatyrbildeformat lysbildene.

5 Velg "Lysbilder fra disposisjon" under "Sett" i toppmenyen. Velg dokumentet som er opprettet i trinn to og klikk "Sett" knappen.

6 Kontroller at hver forfatter/tittel kort vises som et eget lysbilde.

7 Velge "Print" under "Fil" i toppmenyen og velg alternativet for "Støtteark" fra rullegardinmenyen under "Skriv ut hva."

8 Velg ønsket antall kort skal skrives ut per side ved å skrive inn et tall i feltet ved siden av "Lysbilder per side." Klikk av for alternativet "RAM inn lysbilder," å velge eller fjerne dette alternativet hvis ønskelig.

For eksempel opprettes seks eller ni kort per side små kort som kan passe i en liten fil skuff.

9 Sette inn et ark med tykt papir eller kartong i papir prøve og trykk "OK" eller "Print".

10 Kuttet ut lysbildene bruker en papirkniv eller saks.

Tips og advarsler

  • Endre skrifttypen i malen lysbilde ved å velge "Master" under "View" og velge "Slide Master." Merk lysbildetittelen eller hoveddelen av teksten ved å klikke siden av objektets markeringsramme og velge ønsket skrift, størrelse og farger fra topp verktøylinjealternativene. Hvis en liste over forfatter/tittel kort ikke har ennå er skrevet inn i et dokument, kan du vurdere å skrive inn informasjonen direkte i PowerPoint-lysbilder. PowerPoint 2007 brukernes kanne adgang "Sette inn lysbilder fra disposisjon" funksjonen "Hjem"-kategorien under knappen "Ny" i den øverste verktøylinjen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com