Hvordan bruke skrivebord Jet 840 C HP-skriver

November 7

HP Deskjet 840 C-skriveren er kompatibel med nesten alle versjoner av Windows, inkludert Vista, som følger med driveren allerede er installert i sin liste over forhåndsinstallerte driverne. Det fungerer også med versjoner av Mac OS, fra 8 og høyere og selv har Linux kompatibilitet. Hvis du ikke finner sjåføren CD, bare gå til Hewlett-Packards nettsted og laste den ned fra delen drivere.

Instruksjoner

1 Strømledningen fra skriveren til veggkontakten. Hvis du har en nyere datamaskin, sikre at den har en parallellport Socket, ellers må du få en parallell til USB-kortet fra Best Buy eller Circuit City. Det bør kjøre deg $20 eller så. Hvis du har en parallellport socket, bare plugge kabelen i både skriveren og datamaskinen. Hvis ikke, koble den ene enden inn i skriveren, den andre enden inn i adapteren og deretter koble den til USB-porten på datamaskinen. Installere håndskriften er merket tydelig på skriveren. Bruker en klaff, sette inn blekket og Lukk klaffen på blekket til å sikre den.

2 Slå skriveren og datamaskinen på og installere driveren. Når driveren installeres, skrives det ut testsider å vise at både skriveren hodene er justert og datamaskinen og skriveren kommuniserer fint.

3 Kontroller at skriveren er fylt med papir til enhver tid. Deskjet 840 C rommer opptil 30 sider om gangen. Du kan bruke papirstørrelser fra notat til juridisk. Bare velg "Skriv ut" fra programmet du bruker. Husk skjønt, velge en høyere utskriftskvalitet vil avta utskriftsprosessen. Også hvis du bruker en parallellport, forvent en tregere kommunikasjon tid enn hvis du bruker USB.

4 Bruk Deskjet 840 C for tekstdokumenter, brosjyrer og hjem bilder. Hewlett-Packard gjorde det mest for familier, studenter, forfattere og amatørfotografer. Familier kan bruke bilderedigering programvare, kalt HP uttrykk, men programvaren har langt færre alternativer enn Adobe Photoshop.

5 Vite hva å gjøre hvis skriveren starter utskrift merkelige symboler i stedet for det du ville. I dette tilfellet, stoppe utskrift ved å høyreklikke på print-ikonet i verktøy skuffen på datamaskinen og velg "Avbryt utskrift." Slå av skriveren og deretter slå den på igjen etter et minutt. Fjerner eventuelt papir, kontrollerer du at ingen revet eller krøllet ark og reload skuffen. Sjekk din kabel å sikre at det er koblet ordentlig til både datamaskinen og skriveren og deretter prøve å skrive igjen. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å gjenstarte din computer.

6 Vite hva å gjøre hvis skriveren starter med mer enn ett ark om gangen eller gjør en høy malende lyd. I dette tilfellet, sørg for at du ikke har overbelastet eller underloaded din papirskuffen. Ta ut resterende papiret og sjekk rullene å sikre de justeres fortsatt eller ikke fast i dem.

7 Vite hva å gjøre hvis du ser stripete linjer på siden. Dette betyr at din skrivehodene ikke er justert lenger. Kjør diagnostikktest for justering gjennom HP programmene på PC eller Mac. Sett i nye blekkpatroner hvis den diagnostiske testen mislykkes. Det er alltid lurt å ha ekstra blekk i tilfelle kriser.

8 Vite hva å gjøre hvis din trykksaker falmet eller farge arbeidet har tatt på forskjellige farger enn det du ville. I dette tilfellet lite håndskriften. Endre hvilken kassett er lav.

Tips og advarsler

  • Hold skriveren ut av varme og kulde.
  • Hold skriveren støv.
  • Se HPs nettsted hvis det er noen problemer.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com