Hvordan finne treg datamaskin løsninger

February 22

Datamaskinen bremser over tid for en rekke årsaker. Programmer og filer tar opp plass i minnet og harddisken blir usammenhengende, blant annet. Du kan også begynne å legge merke til lyder som kommer fra harddisken. Alle disse problemene kan rettes ved å ta tiltak for å gjøre datamaskinen raskere.

Instruksjoner

1 Bruk verktøyet bedra. I utgangspunktet tror på harddisken som et arkivskap. Hver gang du går til access-filer, få de satt tilbake malplassert. Defragging harddisken er i utgangspunktet som å sette alle filene tilbake der de hører hjemme. Klikk "Start" og skriv "Diskdefragmentering" i søkeboksen. Klikk "Diskdefragmentering" i resultatene.

2 Installer og Kjør antivirus og anti-spyware programvare, AVG Ledig (free.avg.com) og Spybot Search & Destroy (tryggere-networking.org). Virus og spionprogrammer kan redusere datamaskinens ytelse drastisk.

3 Legge til mer RAM (bufferminne) på systemet. Dette vil nesten alltid hjelpe fremskynde en treg datamaskin og hjelper du få tilgang til filer raskere og mer effektivt.

4 Sette en vifte nær datamaskinen. Også holde fansen på datamaskinen ren og fri for støv. Varmen er en stor faktor i tapt ytelse med datamaskiner.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com