Slik installerer du Win98 på en Flash-stasjon

July 4

Du kan installere Windows 98 på en USB (Universal Serial Bus) glimtet kjøre, men det bør være kompatible med operativsystemet. Dessverre er Win98 ikke i stand til å oppdage flash-stasjoner uten riktig type drivere. Hvis det USB glimtet kjøre ikke er utstyrt med programvare som installerer drivere for Win98, må du søke på Internett for produsentens webområde for å se om de tilbyr drivere du kan laste ned.

Instruksjoner

1 Koble flash-enheten til en USB-port på datamaskinen. Logg på Internett og laste ned driveren for USB glimtet kjøre og Win98.

2 Start datamaskinen på nytt. Windows vil automatisk oppdage at du har installert ny maskinvare på datamaskinen. Du burde se en melding som sier: "nye USB-lagringsenheten er oppdaget" på datamaskinen.

3 Åpne "Min datamaskin" og Finn den nye stasjonen. Windows vanligvis tildeler bokstaven "E:" flashdisk og viser det som en "diskett." Klikk på kjøre brevet å åpne popup-vinduet. Du kan begynne å kopiere filer fra Win98 installasjons-CDen på USB-flashdisk.

4 Win98 installasjons-CDen inn i CD-ROM-stasjonen og kopiere alle filene til det USB glimtet kjøre, så hvile din computer.

5 Endre innstillingen boot sekvensen i BIOS (Basic Input Output System), slik at datamaskinen vil starte opp fra USB-flashstasjonen. Trykk den "F10" eller "Slett"-tasten til å gå inn i BIOS. Referere til hovedkortet manuell eller produsenten av datamaskinen for å finne ut den riktige nøkkelen trykke for å gå inn i BIOS.

6 Justere BIOS-innstillinger og endre oppstartsrekkefølgen. Instruksjonene BIOS riktige tastene som lar deg endre innstillingene. Kontroller at USB-flashstasjonen står for å starte først. Lagre innstillingene og Avslutt BIOS.

7 Start datamaskinen på nytt. Følg Win98 instruksjonene for å installere operativsystemet. Velg alternativet å begynne Win98-installasjonen.

8 Trykk "Fortsett"-knappen for å aktivere veiviseren å starte. Følg Win98 å hjelpe deg gjennom installasjonsprosessen. Det vil ta litt tid for at installasjonen skal fullføres. Starte datamaskinen på nytt og angi hva Win98 ber deg skrive inn.

Tips og advarsler

  • Det anbefales å Les ditt hovedkort manualen for å finne ut om du kan justere innstillingene for USB-flashstasjonen. Hvis datamaskinen har en eldre hovedkort og BIOS, kan det hende du ikke kan endre innstillingene for glimtet kjøre å støvel.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com