Bil vedlikehold sikkerhet sjekkliste

April 18

Bil vedlikehold sikkerhet sjekkliste

Holde familiebil i en trygg orden er alle bekymring. Den beste måten å holde en bil utfører trygt er å utføre noen rutine sjekker i løpet av året. Bil komponenter som bremser, dekk, væske nivåer og signallys er alle viktige for å vedlikeholde. Regelmessig etter en bil vedlikehold sikkerhet Sjekkliste er god forsikring mot utrygge kjøreforhold.

Brems og blinklys

Trolig er den viktigste- og mest forsømte - sikkerhet komponenten på en bil brems og blinklys. Unngå ulykker ved signalisering til andre drivere for en tur eller stopp, sparer drivere fra skader og utgifter. Når ut på veien, det er ingen åpenbar måte å fortelle om signalene fungerer riktig. Minst en gang i uken, sjekk at blinklys og bremselysene fungerer som de skal.

Dekk tilstand

Bortsett fra tyngdekraften holder bare en ting en bil fast til veien - dekk. Når bilens dekk er i dårlig forfatning, er deres evne til å utføre også dårlig. Dekk løpebaner og riktig inflasjon er nøkkelen til å sikre potensielle problemer unngås under kjøring. En personbil dekk området er vanligvis 30 til 40 pounds per kvadrattomme. Det ideelle presset for å opprettholde er stemplet på dekks sideveggen og gjelder for dekket. Sjekk dekktrykket ukentlig og holde dem oppblåst. Likeledes når tråden begynner å vise tegn på slitasje, har dekkene sjekket av en klarert servicetekniker.

Bremsesystem

Det er tre funksjoner bileier forventer fra sine kjøretøy: starter, går og stoppe. Stoppe delen er mer kritisk enn gå. Derfor er det viktig bremsene kontrolleres for slitasje månedlig. Brems hvin er ikke alltid en god indikasjon på bremsene er slitt. Materialet som brukes i moderne bremseklosser kjent tyster uansett tilstand. Bare en visuell inspeksjon virkelig avgjør hvor mye slitasje på bremseklossene. De fleste pads har i dag et wear indikator eller å bestemme når erstatte dem. Har disse kontrolleres én gang per år og skifte bremseklossene før de begynner å bære i brems rotoren.

Væske nivåer

Hver væske brukes i en bil har en bestemt og viktig funksjon. Væske nivå alle overvåker konstant er gass måle--som er åpenbare. Men overføring, bremser, servostyring og kjølevæske nivåer er like viktig å opprettholde. En ukentlig sjekk av hver av disse væsker vil ikke bare sikre en problemfri pendler, men også vil muligens hindre ødelegge en bil-komponent.

Elektrisk System

Biler har i dag en omfattende elektrisk system. Dette systemet overvåker dusinvis av parametere og sikkerhetsfunksjoner av kjøretøyet. Hele systemet er makten av bilens batteri og Dynamo. Mest bilbatterier er forseglet og vedlikeholdsfri. De kan imidlertid danne en dårlig eller løs tilkobling hvis batteriet terminalene ikke er holdt feilfri og tett. Kontroller generelle tilstand bilens batteri på hvert oljeskift. Hetten er allerede opp, og en rask inspeksjon vil oppdage rengjøring og justering.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com