Hvordan Program Uniden bagasjerommet sporing skannere

April 13

Uniden selskapet produserer beredskap skannere, inkludert en linje med teknologi kalt bagasjerommet sporing som vil tillate deg å lytte til flere samtaler som skjer på en frekvens. Du kan programmere disse skannerne med flere emergency frekvenser, inkludert brannvesenet, air kontroll og politiet kanaler, slik at du holder deg oppdatert i krisesituasjoner. Instruksjonene for å programmere disse frekvensene i skanneren er enkle å følge og husk å legge til kanaler i løpet av enheten.

Instruksjoner

• Trykk på "Power"-knappen for å slå på skanneren Uniden bagasjerommet sporing. Trykk på "Man" for å angi programmeringsmodus. Angi i kanalnummeret som du ønsker å programmere en frekvens ved å trykke nummeret på tastaturet på høyre side av enheten. Du kan også flytte gjennom kanaler med opp- og ned-pilene på enheten. Antall kanaler du kan programmere avhenger av modell av skanneren. Trykk på "Mann" knappen igjen for å gå videre.

• Angi første frekvensen du ønsker å programmere i kanalen du har valgt ved hjelp av tastaturet. Du finner en liste over frekvenser for ditt område fra flere kilder, inkludert RadioReference.com (se ressurser). Angi i hvert tall uten å holde dem ned og sørg for å inkludere desimaltegnet i riktig sted. Trykk "E" når ferdig lagre frekvensen.

• Angi en ny frekvens på nytt hvis du hører en høy pipelyd støy. Dette betyr at kanalen du angav er utenfor området for skanneren. Når ferdig med den første kanalen, gjenta programmering prosessen med en ny kanal og frekvens. Når ferdig, trykk på "Scan" for å begynne å søke gjennom din nye frekvenser.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com