Hvordan erstatte en 1998 Catera Coil pakke

May 27

Hvordan erstatte en 1998 Catera Coil pakke

Tenningssystemet i en Cadillac Catera er litt annerledes enn i mange andre motorer. Istedet for benytter en distributør, 4.6i motoren bruker en coil pakke for å kontrollere gnisten til av tennpluggene. Denne pakken er montert på baksiden av motoren. Selv om det er vanskelig å få tilgang, kan det være unbolted fra motoren. Du kan deretter unbolt og erstatte hver individuelle coil pakke med letthet.

Instruksjoner

• Pop panseret. Koble ledninger seletøy fra sidene av coil pakken på baksiden av motoren. Unbolt samlingen coil pack fra motoren, 3/8-tommers ratchet og socket.

• Trekke coil pakken fra motoren og trekk den mot deg. Finn ignition coil som du vil erstatte. Trekk ut tennpluggen ledningen fra hver ende av coil pakken, med hendene i en krølle forslag.

• Unbolt coil pakken fra coil pack forsamlingen med 1/4-tommers ratchet og socket. Angi erstatning coil pakken på samlingen coil pack og bolt det i stedet bruker den samme ratchet.

• Installere tennpluggen ledningene på spolen pack forsamlingen ved å skyve dem på plass før de gjør en smellende lyd. Installere samlingen coil pack til motoren ved hjelp av 3/8-tommers ratchet og socket.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com