Hvordan installere en overføring kjøligere

November 12

Hvordan installere en overføring kjøligere

En ekstra overføring kjøligere er faktisk en liten radiator som bilens girolje rutes gjennom. Dette forsvinner og kjøler væske og kan holde overføring fra overoppheting. Kjøretøyer som nytte tillegg av en overføring kjøligere inkluderer biler som taue eller hale tunge belastninger, særlig i varmt vær. Uten en kjøligere montert i motorrommet av et kjøretøy, kan disse aktivitetstypene overopphetes en overføring, som kan betydelig redusere den generelle liv.

Instruksjoner

• Skrell støtte fra gummi montering pads. Trykk pads på plass på monteringsflenser i hvert hjørne av overføringen kjøligere. Sett noen vikle Teflon tape rundt trådene kjøligere modulbasert. Skru beslag på monteringshullene i kjøligere og stram med en skiftenøkkel med klokken. Ikke over trekk da dette kan skade kjøligere.

• Åpne panseret på bilen. Hold kjøligere foran radiatoren, eller siden nærmest grillen. Skyv zip slips kontaktene leveres med kjøligere gjennom baksiden av radiatoren, så i lås kategoriene montert på flensen av kjøligere. Trekke zip båndene (det er vanligvis fire) stramt slik at kjøligere er montert solid foran radiatoren. Klipp av overflødig lengden av zip-tie med verktøyet kniv.

• Finn bilens overføring tilbake kjøling linje, som er montert til bunnen av bilens radiator. Halvert gummi tilbake slangen med verktøyet kniv. Trykk en piggete kobling gitt kjøligere i hver ende av kuttet slangen til sitter.

• Sett enden av gummi slangen med kit på en av piggtråd kontaktene installert i trinn tre. Sett den andre enden av slangen til en av kontaktene på kraftoverføringen kjøligere. Gjenta denne fremgangsmåten for å koble piggete kontakten i den andre enden av klippe slangen til den andre kontakten på kraftoverføringen kjøligere. Kontroller alle tilkoblinger er sitter ved å skyve slangene til kontaktene.

• Start motoren på bilen din. Sjekk kjøligere og slangen tilkoblinger for lekkasjer. Kjøre bilen cirka fem miles for å varme opp overføring. Åpne Shack og sjekk overføring nivået med overføring måling. Legg girolje for å bringe nivået opp til "Full" merket. Erstatt måling og lukke panseret.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com