Hvordan fjerne en CV Joint på en 1995 Ford kontur

February 26

Hvordan fjerne en CV Joint på en 1995 Ford kontur

Halfshafts på en 1995 Ford kontur er montert til wheel hub og overføring på den andre, og de artikulere opp og ned med suspensjon mens samtidig vri synkronisert med girkasse. Leddene på disse halfshafts kalles konstante hastighetsledd og CV skjøter for kort. Disse må vedlikeholdes innimellom. Ellers leddene kan tørke ut og lage en klikkelyd når du slår, og de vil til slutt mislykkes.

Instruksjoner

• Løft opp foran konturen med jack og satte den på jack står. Fjerne hjul med dekk jern, og deretter installere to av det lug vanskelige problemer tilbake på rotoren. Fjerne akselen beholde mutter i rotoren bruker 1/2-inch ratchet og socket. Fjern cotter pin på tie rod end bruker de nål nebbtangen og deretter unbolt trekkstang fra styringsgruppen knoke. Trekk tie rod slutten av knoke.

• Unbolt klemme bolten på nedre kontroll arm med 1/2-inch ratchet og socket. Lirke fra hverandre nedre kontroll arm fra styringsgruppen knoke ved hjelp av snuse bar. Angi hub remover verktøy på ørene av huben. Stram center bolten på hub remover bruker 1/2-inch ratchet og socket til akslingen spretter ut av styring knoke.

• Knytte en lysbilde-hammer på slutten av akselen. Hit hammeren trekke akselen av overføringen. Løft overføring av suspensjon i én del med CV leddene knyttet.

• Klippe metall stroppene på CV leddene bruker siden cutter caliper, trekk oppstart av CV felles. Fjern snapin ringene på bunnen av felles bruker snapin ring tang. Trekke CV felles av i halfshaft.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke finner en hub remover/ombytte T81P-1104-C verktøyet, sjekk med de store lastebil produsentene, som hurtigfeste eller Cornwell. Alle de store produsentene har nettsteder og elektronisk bestilling, så du kan få verktøyet å gjøre jobben.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com