PPC Bluetooth-verktøy

July 26

PPC Bluetooth-verktøy

Pocket PC eller PPC er en type håndholdt datamaskin utviklet av Microsoft Corporation; Microsoft lansert Pocket PC i 2000. Bluetooth er en teknologi som lar deg overføre data trådløst over korte avstander. Tredjepartsleverandører tilbyr verktøy som hjelper disse to teknologiene fungere bedre sammen og forbedre den generelle funksjonaliteten til telefonen.

Pocket Bluetooth

Windows Mobile: Pocket Bluetooth-verktøy fungerer med Windows Mobile 5 telefoner og kan du velge profilene som skal brukes for hodetelefonen, modem, seriell port, nettverk og ActiveSync. Det viser om Bluetooth-funksjonene er aktivert. Hvis du vil aktivere eller deaktivere det, gå til Start,"og"Innstillinger"og"I dag." I denne menyen, velg "Elementer", og merke eller fjerne merkingen av for Bluetooth. Windows Mobile: Pocket Bluetooth-verktøy gjør det enklere å finne Bluetooth-innstillinger og konfigurere profilinnstillingene. Dette er et gratis sett med verktøy, og du kanne dataoverføre den fra InspectMyGadget nettsted.

Kjetil

Kjetil Bluetooth-innstillinger for Windows Mobile programmet er utgitt under en freeware license, som betyr at du kan bruke og dele dette programmet uten å betale en lisensavgift. Den overvåker data som overføres fra datamaskinen til telefonen og omvendt via Bluetooth-tilkoblingen. Den skaffer du med navnet på filen du mottar, navnet på enheten som sendte den. Det viser en statuslinje, gir deg størrelsen på filen du laster ned og prosenten mottatt. Kjetil Bluetooth-innstillinger for Windows Mobile forbedrer Windows-registret, og den endres ikonet for din Systembrett. Det bruker ikke hurtigmenyen som begrenser antallet enheter som du kan bruke dette programmet.

AirShare

Dette programmet hjelper deg med å dele data mellom Pocket PC og datamaskinen eller personlig digital assistent (PDA) ved hjelp av Bluetooth-protokollen. Trådløst Vis filer eller mapper på Windows Mobile-telefonen eller mobilenheten og enhetens Secure Digital (SD)-kort. Du trenger Microsoft ActiveSync-funksjonen til å overføre data med AirShare 1,02. Programmet fungerer som en uavhengig server som legger Bluetooth-protokollen til enheter som ikke har det, inkludert visse lomme-PCer. Når du laster ned dette programmet, starter den mobile enheten og aktiverer funksjonen Bluetooth-filoverføring. Fra 2010 koster dette programmet $9.95. Den er kompatibel med Windows XP, Vista og 7.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com