Hvordan å demontere en GMC Telescoping Side View speil

January 3

GMC er en General Motors som er i utgangspunktet bare Chevy produkter med GMC logoer bytte. Linjen GMC lastebiler (som bare Chevy Silverados) har muligheten til telescoping speil for ekstra sikkerhet når tauing. Telescoping sidespeil er støtte på dobbel sving armer som kan utvides til å se bak større tilhengere. Men disse sidespeil kan ofte finne eller skadet i overfylte parkeringshus så de må repareres sporadisk.

Instruksjoner

• Åpne lastebil døren du vil fjerne det telescoping speilet fra. Finn trekantet stykke plast som dekker området der speilet festes til døren. Bruk en flathead skrutrekker Lirk bar og kile spissen i mellom trim brikken og dørkarmen. Forsiktig arbeide det flathead rundt kanten av trim brikken før det spretter. Dette viser beholde bolter og ledningsnett til speilet.

• Koble ledningsnettet fra bunnen av innsiden av hulrom. Pluggen er ned under nedre kant så du må bruke det flathead å hjelpe koble. Angre tre nøtter på beholde bolt med en socket skiftenøkkel samtidig speilet på den andre siden av døren. Trekk speilet av døren når nøtter er fjernet.

• Lirke glasset av speilet ved å plassere den flathead under kanten. Presse glass opp og balljoint kobles fra baksiden. Trekke glasset ut og ledningsnett for slå signalet kommer ut også. Glass speilet er festet på signal lys bakplate du skal fjerne den så må du skyve en barberhøvel langs sømmen og forsiktig lirke det ut. Glasset vil sannsynligvis knuse uansett hvor forsiktig du er så du ikke tar glass stykker med mindre du absolutt må.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com