H og V vurdert dekk

June 21

Dekk er en kritisk komponent i bilen. De har en enorm effekt på sikkerhet og håndtering av et kjøretøy. Når det er tid for å kjøpe nye dekk, må flere faktorer vurderes før et utvalg. Bil og -modell, dekk, kjørestil og de lokale værforholdene bør alle vurderes når du velger dekk. Dekk har informasjon og rangeringer som hjelpe forbrukeren å velge best egnet dekkene.

Historie

Bokstavene "H" og "V" representerer fart ratifisere. Hastighet rangeringer opprinnelig stammer fra Tyskland i 1980 å gi forbrukerne informasjon om hvor fort de kan trygt bruke dekkene på autobahn. Passasjer hastighet rangeringer er utpekt L, M, N, P, Q, R, S, T, du og H, stepping i nominelle hastigheten fra 120 kilometer per time til 210 km/t. V er neste skritt for hastigheter opptil 240 kph. Z, W og Y er rangeringer for hastigheter over 240 kph. Vurdering er hastigheten dekket har blitt testet til for kontinuerlig trygg kjøring. Engelsk tilsvarende hastigheten for H-karakter dekk er 130 km/h og V-karakter dekk er bra for opp til 149 mph.

Typer

Det er to måter fart ratifisere trafikkhindringen dekk sideveggen. Metoden eldre setter fart ratifisere ved siden av "R" for radiell i størrelse. For eksempel 225 / 50HR 16 ville være en H-karakter dekk og 225/50VR16 ville være samme størrelse dekk unntatt V-karakter. Den gjeldende standarden for dekk og informasjon ser ut som P215/60R15 89 H, hvor 89 er dekket lastekapasitet og H angir fart ratifisere.

Betraktninger

Bilprodusenter optimalisere suspensjon og kjennetegner en bil for typen og størrelse av dekk opprinnelig installerte. Selv om det er mye av crossover, H-karakter dekkene vil være tilgjengelig i flere høyere profil størrelser og, som dekket profilen blir lavere, vil mer dekk være tilgjengelig i V-karakter eller høyere rangeringer. Bytte fra H-karakter dekk til den høyere hastighet V-vurdert de krever valg av en annen størrelse dekk. Det kan også være en betydelig prisforskjellen mellom lignende dekk som fart ratifisere øker.

Fordeler

Foranstaltningen av H-vurdert å V-karakter kommer fra kvalitet passasjer bildekk til ytelse dekkene fokusert på håndtering. H-karakter dekk vil ha gummiblandinger og trå design optimalisert for alle weather ytelse og lang trå liv. Ytelse dekkene, inkludert mange V-karakter modeller, er optimalisert for tørr veien kjøreegenskapene. En driver som liker å kjøre aggressivt og teste ytelsesnivåer av bilen sin ville bli lykkeligere med V-karakter dekk. H-karakter dekk er egnet for en driver leter lang dekk liv og en komfortabel og trygg tur.

Advarsel

Dekk og auto produsenter anbefaler at passer en bil med dekk av en lavere hastighet rating enn den opprinnelige dekk. I mange europeiske land er det ulovlig å installere lavere hastighet-karakter dekk.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com