Nikon Avkjøle 3100 batteriproblemer

January 23

Nikon Avkjøle 3100 batteriproblemer

Batteriproblemer på Nikon CoolPix 3100 kan lett løst ved å sjekke noen detaljer på batteriene. Hvis disse enkle trinnene ikke fikse problemet, kan kameraet har interne problemer og krever en reparasjon.

Feil retning & Cover

Batteriene kan plasseres i feil retning innsiden av batteridekselet. Sett i batteriene som vist på etiketten innsiden av batteridekselet. En må stå overfor mens andre ansiktene nedover. I tillegg gjør at batteriet låsen er ordentlig lukket når du er ferdig.

Gratis og kontakt

Kameraet vil ikke fungere hvis batteriene er oppbrukt, og visse kamerafunksjoner fungerer ikke hvis batteriene har en lav kostnad. Sett inn fulladet, eller lade batteriet gjeldende ved å plugge den inn i en stikkontakt bruker en vekselstrømsadapter. Også rengjøre terminalene på batterier og kameraet med en myk bomull hvis de har støv og annet rusk. Dårlig kontakt kan redusere spenningen av et batteri.

Temperatur

Det kan hende at batteriene for kaldt til å gi adekvat belastning. Fjerne batteriene og varme dem med hendene til minst 68 grader Fahrenheit, som er å foretrekke brukstemperaturen til dette kameraet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com