Hvordan bygge en PC for $100

June 26

Hvordan bygge en PC for $100

Som personlige datamaskiner bli mer avansert, prisfall eldre komponentene dramatisk. En PC-entusiast ser for en utfordring kan nå bygge en datamaskinen tårnet for $100. Datamaskinen vil være i stand til å utføre grunnleggende funksjoner, som surfing og tekstbehandling, men vil forbruke mer energi enn mer avanserte systemer.

Instruksjoner

Hvordan bygge en PC for $100

1 Søke ut brukte maskinvare online (prøv www.freecycle.org) og på datamaskinen deler messer og loppemarkeder, garasje salg. Datamaskiner som andre vil kaste ut er en gullgruve. Du kan høste deler og lagre PC tetter en søppelfylling. Ny billige komponenter vil være vanskelig å finne, som de fleste forhandlere ikke lager foreldet maskinvare. Kontrollere webområder som newegg.com og tomshardware.com.

2 For tekstbehandling og surfing, må en prosessor klokket med rundt 500 MHz og 256 MB RAM (random access memory). Dette burde være nok for eldre versjoner av programmer.

3 Oppsøke en annenhånds CRT-skjerm. Takket være populariteten til LCD-skjermer er brukes markedet oversvømmet med gang-standard katode - ray rør. Du kan også finne en billig CRT på et sparsommelighet butikken.

4 Unngå å betale for Windows ved å installere Ubuntu-distribuert Linux operativsystem. Besøk ubuntu.com å laste ned en gratis kopi eller har en disk som er sendt til deg. Ubuntu er en grafisk opererer ligner på Windows. Du kan bruke den til Internett, word-process og redigere bilder. Det kan ikke kjøre programmer utviklet for Windows, men mange tilsvarende programmer er Ubuntu-basert.

5 PCMech.com har en omfattende guide på å bygge en datamaskin. Alle komponentene kan tilkobles via skruer eller ploger; ingen lodding er nødvendig.

Tips og advarsler

  • Det kan være billigere og enklere for å kjøpe en allerede bygget low-end PC enn forsøker du bygge din egen.
  • Når shopping for brukte maskinvare, se etter en garanti for at produktet er fremdeles funksjonell.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com