Servostyring systemkomponenter

July 29

Servostyring systemkomponenter

Avhengig av året, merke og modell av kjøretøyet, kan det ha to eller tre servostyring komponenter. Tregere at kjøretøyet er i bevegelse, desto mer motstand møter du har med manuell styring. Servostyring reduserer motstand uansett hvilken hastighet du reiser, selv om du er snikende langs. Enten du har en resirkulerende ball eller rack og pinion styring system, fungerer servostyring aspektet av systemet i hovedsak på samme måte.

Servostyringspumpe

Servostyring pumper har forskjellige størrelser og former for forskjellige biler, men de alle tjener samme formål. Servostyring væske blir sirkulert gjennom servostyring høytrykksslangen til giret, så syklet til reservoaret ved retur slangen. Noen pumper kan ikke være atskilt fra reservoaret og kommer i én del. Noen, spesielt pumper på nyere biler, kan bli erstattet uten å erstatte reservoaret.

Servostyring girkasse

Servostyring girkassen brukes i biler som ikke har rack og pinion styring. Servostyringen pumpen pumper høyt trykk væske i gear-boksen. Det er en "mutter" inne boksen utstyr, som er knyttet til en lang skrue (torsion bar og rotary ventilsystem). Væsken tvinger mutteren å flytte langs skruen som du styre. Mutteren gjør sektoren, som er festet til pitman armen, flytte, dermed fjerne mye av friksjon forårsaket av vekten av en tunge kjøretøy på veien. Servostyring væske returneres til reservoaret på servostyringspumpe via tilbake slangen.

Rack og Pinion

Rack og pinion arbeider under samme prinsipp som girkasse, med en lang skruen-type mekanisme og en "mutter". Servostyring pumper væske under høyt trykk til rack og pinion styring mekanisme. Servostyring væske skyver venstre eller høyre, avhengig av hvordan du blir rattet, så det reiser gjennom rack og pinion og slangene tilbake og tilbake i servostyring reservoaret.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com