Hvordan du skriver ut fra en iTouch

May 8

Hvordan du skriver ut fra en iTouch

Apples iPod Touch er mer av en håndholdt datamaskin enn en håndholdt PC mediaenhet. En av de mange funksjonene er muligheten til å koble til et trådløsnettverk. Med sin AirPrint evner, kan du koble enheten til det samme WiFi-nettverket som AirPrint-aktivert skriver og skrive ut direkte fra iPod Touch. Utskrift trådløst fra iPod Touch krever bare noen få enkle trinn.

Instruksjoner

• Koble AirPrint-aktiverte skriveren til det trådløse nettverket. Metoden for å gjøre dette varierer avhengig av skriveren, så sjekk i dokumentasjonen som fulgte med skriveren for spesifikke instruksjoner.

• Trykk på "Innstillinger"-ikonet på startskjermen av iPod Touch. Trykk deretter alternativet "Wi-Fi. Tapp Wi-Fi-nettverk som skriveren er koblet i listen "Velg et nettverk...". Angi passordet til å logge på nettverket når du blir spurt og trykk knappen "Join" å delta i Wi-Fi-nettverk.

• Trykk på "Hjem" for å gå tilbake til startsiden for iPod. Trykk på symbolet for programmet som inneholder dokumentet eller bildet du vil skrive ut. Safari, Mail, bilder og iBooks Apple apps som støtter AirPrint og de installeres som standard på iPod Touch. Noen tredjeparts programmer støtter også AirPrint.

• Velg bildet, webside, e-post eller dokumentet du vil skrive ut, og trykk på "Handling"-ikonet nederst til venstre i programvinduet. Velg «Skriv ut» fra Handling-menyen. Velg skriveren fra listen over AirPrint-aktiverte skrivere i området.

• Konfigurere utskriftsinnstillingene. Alternativt kan du skrive bruker standardinnstillingene. Trykk på "Skriv ut"-knappen for å skrive ut innholdet fra iPod Touch.

Tips og advarsler

  • Hvis programmet du bruker ikke støtter AirPrint, kan du ta et skjermbilde av innholdet og skrive ut ved hjelp av programmet "Bilder". Ta et skjermbilde, trykk på "Home" og "Lås" knappene samtidig. Skjermbildet lagres som et bilde i programmet "Bilder".

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com