Hvordan bruke reservedeler for kontroll lampe justering?

November 6

Hvordan bruke reservedeler for kontroll lampe justering?

Kontrollere lampen justering er en grunnleggende del av Bilpleie. Over tid, kan frontlyktene på en bil bli unaligned på grunn av grove veier eller andre kjøreforhold. Det er en oppgave som kan enkelt gjøres på mindre enn 20 minutter. Noen anbefaler utføre en justering hver 3000 miles eller hver gang du endrer olje. Du kan bruke reservedeler dekk for å kontrollere lampen justering hvis du ikke har en vegg med.

Instruksjoner

• Kjøre bil til et åpent område med jevnt underlag og minst 25 fot plass. En tom parkeringsplass eller tilsvarende område fungerer.

• Lå det gnist trette flatt på bakken. Plass tre polet i midten hullet på dekk slik at det er loddrett. Tape papp rektanglet til Polen. Plasser papp slik at rektanglet er vannrett. Tape tre stangen i sentrum av baksiden av papp. Dette utgjør en midlertidig vegg-lignende struktur.

• Parkere bilen 3 fot fra forsiden av papp panelet. Slå på den lave bjelker.

• Kjøre en horisontal stripe av maskeringstape over pappen fra midtpunktet av venstre frontlys til midtpunktet av de høyre frontlys. Knytte en liten, loddrett stripe tape merke venstre frontlys loddrette midtpunkt. Gjenta denne prosessen for høyre frontlys. Ideelt sett skjærer vertikale strimler stripen langs det loddrette midtpunktet for hvert lys.

• Tilbake bilen i en rett linje til en avstand på ca 20 fot fra papp panelet. Holde det lave bjelker på.

• Juster hver lampe slik at den vannrette og loddrette sentre justeres med tape striper på papp. Alle biler har justeringsskruer sted på lampehuset. De fleste biler forlange du å ha panseret åpent for tilgang til skruene. Skruene på toppen av bolig justere vertikal retning av lampene. Skruene på siden justere vannrette plasseringen. Bruk skrutrekkeren for å slå venstre frontlys loddrett festeskruen til loddrette midtpunkt tilsvarer poenget med skjæringspunktet mellom loddrette bånd stripen og stripen til venstre. Flytter med klokken lampen og mot klokken flytter elementet nedover. Bruk siden skruen for å flytte venstre frontlys høyre eller venstre til den møter venstrekanten av horisontale bånd stripen, som markerer ønsket vannrette midtpunkt. Klokken flytter lampen rett og mot klokken flytter lampen igjen. Gjenta denne prosessen for høyre frontlys.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com