Europeiske Auto sikkerhet

July 1

Kjøring i Europa er ikke forskjellig fra å kjøre i USA når det gjelder auto sikkerhet. Begge regionene har brukt mange taktikker for å forsøke å hindre automatisk dødsfall. Europeiske kjøretøy lover bør aldri ignoreres. Det beste forsvaret mot ulykker, uavhengig er å bli flyalarm.

Oppbevar stabil

ESC (elektronisk stabilitetskontroll) ble oppfunnet av europeiske bilprodusenter til å øke sikkerheten på veien. ESC stabiliserer et kjøretøy ved skrens, gir sjåføren mer kontroll og redusere oddsen for å krasje inn i et annet kjøretøy. Denne funksjonen kommer både standard og som et alternativ avhengig av merke og modell av europeiske kjøretøyet.

Bilbelte advarsel

4 november 2006 lovfestet European bil produserer Association European Road Safety Charter. Under retningslinjene av europeiske Road Safety Charter, må alle biler og tunge lastebiler være utstyrt med bilbelte varslingssystemer innen 2010. Målet med charteret er å redusere antall auto ulykke-relaterte dødsfall med 50 prosent.

Kollisjonsputer og barn

Barn som trenger en barnestol plass i Europa er forbudt fra å ri i forsetet hvis setet barnestol baksiden. Formålet med denne loven er å hindre kollisjonsputen i forsetet fra distribusjon og knuse baksiden av barnets hode. Hvis mulig, bør barnet plasseres bak i bilen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com