Hvordan du bruker en gammel mottaker & en ny mottaker TV

June 5

Det er mange forskjellige typer TV-mottakere. For eksempel kreves en kabel for mottaker å dekode kryptert kabel-TV-signaler. En digital omformer for mottaker er nødvendig å se lokale kringkaste TV på en analog TV-apparatet. Hvis du for øyeblikket har en koblet til en TV, men ønsker å legge til en ny mottaker TV, i tillegg til gamle mottakeren, er den enkleste løsningen å koble begge mottakere til TV forskjellige TV-innganger.

Instruksjoner

• Koble koaksialkabelen ansvarlig for overføring av de største TV-signalet til gamle mottaker, RF in terminal ligger på baksiden av den mottakeren merket "Kabel i" (for boksen kabelmottakere), "satellitt" (for satellittmottakere) eller "antenne" (for digital omformer for mottakere). For kabel og satellitt-mottakere er koaksialkabelen ansvarlig for overføring av de største TV-signalet kabelen som kommer ut av stikkontakten installert av leverandøren kabel eller satellitt serviceteknikeren. For digital omformer for mottakere er koaksialkabelen ansvarlig for overføring av de største TV-signalet kabelen som er koblet til TV antenna.

• Bruke en frittstående koaksialkabel til å koble RF utgang terminalen (noen ganger kalt "Ut til TV") fra gamle mottakeren til RF input terminalen ligger på baksiden av TV-apparatet (vanligvis denne terminalen er merket "Antenne i").

• Koble koaksialkabelen ansvarlig for overføring av viktigste TV-signalet til den nye mottakeren, den aktuelle RF In Terminal på baksiden av den nye mottakeren.

• Bruk settet med AV-kabler til å koble AV utgangskontakter på baksiden av den nye mottakeren til de tilsvarende AV-kontaktene på TV-apparatet. AV kontakter og kabler er rød, hvit og gul. Pluggen på slutten av hver AV-kabel er fargekodet for å matche AV jack ment å være koblet til.

• Slå på TV-apparatet og både gamle og nye mottakere.

• Still TV kanal 3. Se TV ved hjelp av den nye mottakeren, bruk "Input"-knappen på fjernkontrollen for TV sette TV video input kanalen til AV-kilden. Se TV ved hjelp av gamle mottakeren, kan du bruke knappen "Input" på TV sette TV video input kanalen til RF-kilde.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com