Hva er hullet i Subwoofer For?

June 8

Hva er hullet i Subwoofer For?

Subwoofere er spesielt utformet for å levere bass signalet fra en lydkilde. Høyttalere brukes til subwoofere er generelt større enn andre høyttalere i et lydsystem fordi bass notater generere lengre lydbølger enn høyere lydfrekvensene. Nøyaktig gjengivelse svært lave frekvenser krever en stor høyttaler kan bevege en betydelig mengde luft. Hull plasseres i subwooferen skap øke talerens effektivitet når gjengivelse bass fra en lydkilde.

Høyttaler anatomi

En subwoofer høyttaler består av en membran av papir festet til en ytre stabilisere ring med en metall kjerne knyttet til membrans apex. Metall kjernen er omgitt av en talespole som reagerer på elektriske impulser fra lydkilden. Når en strøm på talespole, er metall kjernen tvunget frem og tilbake gjennom et magnetfelt. Dette, i sin tur flytter talerens kjegle og omkringliggende luften å produsere lyd.

Høres flytte luft

Høyttalere gjengi lyden ved å flytte det omringer luften. Høyere lyder forårsake høyttalere og omkringliggende luften, til å vibrere på en høyere frekvens innenfor et lite område av bevegelse. Som duve av en lyd synker, så gjør frekvensen av høyttaler vibrasjon nødvendig å gjengi lyden. Bevegelsesområdet kreves for å produsere lavere notater øker skjønt som høres frekvens reduseres. Det er derfor du kan faktisk føle luften forskyvning når du holder deg foran en stor subwoofer.

Høyttalere

Inne i skapet er vanligvis ikke hensyn til betydelig utformingen i mindre høyttalere. Standard skap designet for optimal lyd i høy og middels frequency områder kan være lufttett med liten effekt på lydgjengivelse. Høyttalerne montert inni disse skap vibrere raskt men flytte relativt små mengder av luft. Trykket skapt av en stor høyttaler flytte nok luft å produsere bass lyder er viktig. Når den plasseres i et forseglet kabinett, vil en subwoofer høyttaler ha sterkt begrenset bevegelse. Denne begrensede bevegelse anledninger dempet lydgjengivelse og tregere respons på den talespole kommandoer.

Porting kabinettet

Hullet i subwooferen cabinet kalles en port. Størrelsen på porten beregnes nøye for å tillate optimal luftstrøm samtidig beholde regjeringens resonans kvaliteter. I tillegg til å gi en sikker underlaget for høyttalere, fungere skap som gjenklanger kammer å øke lyd. En port som er for liten choker høyttaleren og kanne anledning en hørbar "chuffing" støy fra turbulens. En port som er for stor fører til tap av resonans, noe som resulterer i en tynnere basslyd. Akustisk resultatet ligner forskjellen slanke strenger av en klassisk gitar og tykkere strenger av en elektrisk gitar.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com