Hvordan å løfte en Jeep suspensjon

April 19

Legge til en heis kit til din Jeep suspensjon ikke bare legger til holdbarheten av bilen, spesielt hvis du planlegger å firehjulstrekk, eller off-road, men også legger til stil og "wow" faktor på Jeep.

Instruksjoner

• Samle informasjonen Jeep. Dette bør inkludere det merke, modell, år og suspensjon stil Jeep. Du kan også notere motorstørrelse og type, samt andre under kabinett endringene som er gjort.

• Finne høyre løfte kit for Jeep og stil. Handle på nettet eller besøke en lokal tilpasse eller 4 X 4 butikken for å finne høyre løfte kit for Jeep og høyden du leter etter. Rubicon Express er en av bransjens mest kjente produsenter av Jeep suspensjoner og lift kits. Deres omfattende nettbutikk vil hjelpe deg se nøyaktig hva er i kit og sørge for at du får det rette utstyret for Jeep.

• Installere etter kit retninger, med hjelp fra din Jeep reparasjon manuell. Løft kit vil ha omfattende instruksjoner til følge som også alle nødvendige verktøy. Har din Jeep reparasjon manuell hendig i tilfelle du har problemer med demontering og inspiserer aksjen eller gjeldende, bæresystem.

• Vurdere en profesjonell installasjon. Hvis du finner du har problemer med installasjonen, kan du vurdere en profesjonell suspensjon eller tilpasning person til å hjelpe med heisen. Du vil gjerne sikre det kommer sammen riktig og trygt. Det kan være verdt pengene for hjelp.

Tips og advarsler

  • Sjekk din garanti å sikre at du ikke er renons noen store deler av garantien. Installere en heis kit vil trolig annullert noen del av garantien som omhandler din suspensjon.
  • Det er lurt å kjenne de juridiske høyde grensene i staten. Butikken din lokale, anerkjente 4 X 4 vil være oppmerksom på disse også.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com