Hvordan få tilgang til filer på en SD kort på en Samsung I730

May 15

Hvordan få tilgang til filer på en SD kort på en Samsung I730

Samsung i730 er en førsteklasses mobilkommunikasjon enhet som Verizon Wireless. Denne telefonen er drevet av 2003 andre opplag versjon av Windows Mobile Professional, og kan bidra til å holde deg produktiv og effektiv mens ut av kontoret på forretningsreiser og avtaler. Windows Mobile-programvaren gjør denne enheten som en liten bærbar datamaskin, gir deg muligheten til å sende og motta e-post, tilgang og redigere Microsoft Office Word og Excel-dokumenter, lese Adobe PDF-filer, bla gjennom Internett, og mange andre nyttige funksjoner for den aktive forretningsmann. Valgfritt SD-minnekort kan settes inn i siden av Samsung i730 å gi deg betydelig mer lagringsplass for bilder, dokumenter og andre filer som krever transport eller manipulasjon mens du er på kontoret. Tilgang til lagringskortet sted eller hente filer kan gjøres raskt og enkelt fra både datamaskinen og i730 selv.

Instruksjoner

Fra skrivebordet

• Koble din Samsung i730 til datamaskinen med USB-kabelen. Koble den ene enden til den mobile enheten og den andre enden til PC-ens USB-port. Datamaskinen vil umiddelbart gjenkjenne tilstedeværelsen av telefonen og starte en tilkobling til den.

• Naviger til telefonen. Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet på PC. Din Samsung i730 vises under overskriften "Flyttbare Media" ved siden av noen andre flash-enheter koblet til datamaskinen. Dobbeltklikk telefonikonet å utforske innholdet i din i730.

• Åpne lagringskortet. I telefonen Samsung hovedmappen, bla til toppen rotmappen og dobbeltklikk ikonet "Lagringen Card". Dette viser innholdet i minnekortet, der du kan kutte og/eller lim nødvendige dokumenter, bilder og andre filer.

Fra telefonen

• Trykk på "Start"-knappen på telefonen hjem hovedskjermen åpne programgruppen.

• Bla til og velg "File Explorer"-ikonet for å begynne søking innholdet i din i730.

• Trykk den "Opp"-tasten til du kommer til øverste rotmappen på enheten. Her vil du se "Lagringen Card" oppført som en ekstra mappe.

• Trykk "Lagringen Card" mappeikonet for å vise filene på minnekortet. Herfra har du tilgang til filene på enheten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com