Informasjon om deler av en datamaskin

December 1

Informasjon om deler av en datamaskin

Datamaskinen har mange deler som alle arbeider sammen for maskinen skal fungere slik du krever. De grunnleggende delene av datamaskinen eller dens grunnleggende komponentene, faller i fem kategorier organisert innenfor konteksten av funksjonaliteten de tilbyr, som beskrevet på webområdet nødvendig. Kategoriene er intern, inndataenheter,

Innvendige delene

Innsiden av en datamaskin gir den primære funksjonaliteten som lar datamaskinen utfører de forskjellige oppgavene du forventer og krever. Innvendige delene inkluderer hovedkortet, som alle andre deler av datamaskinen koble på noen måte. Innvendige delene også inkludere tilfeldig tilgang minne (RAM) modulene der datamaskinen midlertidig lagrer data, i tillegg til prosessoren, vanligvis kalt prosessorenhet (CPU). CPU, en databrikke, fungerer som datamaskinens hjerne i forstand av administrere generelle funksjoner datamaskinen mye som hjernen sender nerve og muskuløs signaler og utfører også analytiske funksjoner. Både RAM og CPU chip ligge på hovedkortet.

Input-enheter

Input-enheter kan du skrive inn data i minnet og behandling chip og manipulere dataene. For eksempel kan disse enhetene du endre et dokument eller en beregne poster i et regneark. Brukte inndataenheter omfatter tastaturer, mus og skannere. Mer spesialiserte inndataenheter inkluderer lys penner, styrespaker, spore baller og mikrofoner.

Enheter

Enheter kan datamaskinen for å gi informasjon til deg, for eksempel menyer for valg av programmer og menyer programmer, samt mer individualisert informasjon som innholdet i et dokument. Enheter inkluderer dataskjerm, skrivere og høyttalere. I enkelte tilfeller kan du finne en eldre teknologi utdataenhet knyttet til enkelte datamaskiner som en båndstasjon, som fra 2010 oftest har program for sikkerhetskopiering informasjon lagret på bestemte datamaskiner eller dataene for bred computer systems, som inneholder mange ulike terminaler i et sentralisert datanettverk.

Stasjoner

Datamaskin deler opptatt for datalagring har betegnelsen på datamaskinen stasjoner. Stasjoner er harddisken der alle programmer lastet inn datamaskinen bor, samt noen personlige dokumenter og bilder. Stasjoner også omfatte de som lagrer data til eksterne medier som en CD-ROM (CD) "/" en digital videoplate (DVD) stasjonen. Plug-in versjoner av eksterne stasjoner, kjent som universal seriell buss (USB) stasjoner, kobles til datamaskinens USB porter og lagre data som eksterne medier når unplugged som beskrevet på PC Magasin og Techterms nettsteder. USB kjører er eksterne harddisker og flash-stasjoner.

PCI-spor

PCI-spor fungere som uttak på hovedkortet, slik at du kan installere noe ekstra som lydkort, skjermkort og modemer, blant andre enheter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com