Hvordan bruke datamaskinens papirkurven

August 31

Administrere datamaskinens filer betyr å vite hvor de er når du trenger dem. Det er også viktig å vite hvordan du sletter dem trygt og effektivt når du ikke lenger trenger dem.. Papirkurven er en midlertidig mappe som lagrer filer som er ment for sletting. Disse filene slettes ikke før bedt om. Dette gir deg muligheten til å endre tankene dine i tilfelle du ved et uhell sletter feil fil.

Instruksjoner

1 Finn filene du vil sende til datamaskinens Papirkurv. Du kan gjøre dette gjennom direkte tilgang til filmappe hvis du vet hvor det er, eller du kan bruke startmenyen "Søk"-funksjonen og angi navnet på filen for å finne den.

2 Merk filen med musepekeren ved enkelt å klikke på filen eller mappen i spørsmålet.

3 Trykker du "Slett". Dette vil bringe opp en kontekstmeny ber deg hvis du er sikker på at du vil sende elementet til papirkurven.

4 Bekreft valget ved å klikke "Ja" Dette vil automatisk sende filen til papirkurven. Trykk "Nei" Hvis du har gjort en feil.

5 Bruk i staver sammenheng meny i stedet for "Del"-tasten for å klippe ut et skritt. Bare klikk koblingen "Slette" på menyen og fortsetter som i trinn 4.

6 Høyreklikk papirkurven, som bør være på skrivebordet ditt. Dette vil få opp en liste over funksjoner. Åpen eller utforske papirkurven for å vise innholdet.

7 Klikk "Tøm papirkurven" for å fullføre slettingen og fjerne filer fra harddisken.

Tips og advarsler

  • Du kan sende hele filen mappene til papirkurven hvis du vil bruke de samme fremgangsmåtene du ville for en enkeltfil. Papirkurven kan bare lagre en begrenset mengde data, men slik at du kan bli bedt om å slette hele mappen.
  • Alltid dobbeltsjekke papirkurven når du forbereder å slette filer slik at du ikke har sendt feil filer til papirkurven.
  • Datamaskiner er sjelden utstyrt å fortelle du som filer er kritisk, og burde ikke bli slettet, så alltid vet hva du sletter før du gjør.
  • Det er vanskelig å gjenopprette en fil uten et dedikert program.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com