Hvordan å tørke en datamaskin harddisk helt og fullstendig

June 27

Til tross for hva du kanskje har hørt, slette filer og tømme papirkurven ikke tørke en datamaskin ren. Disse tingene gjør bare dataene vanskeligere å få til. Men din privat data er fremdeles lagret på harddisken og kan nås av de som vet hva de gjør. For å beskytte deg mot identitetstyveri, svindel, utpressing og andre datamaskinen forbrytelser, Les videre for å finne ut hva du må gjøre for å tørke en datamaskin harddisk tom for alle dine private data.

Instruksjoner

1 Forstå hvorfor noen data forblir på harddisken selv etter at du sletter den. Dataene for en fil lagres i mer enn ett sted på harddisken og deretter indekseres for tilgang. Hver gang du lagrer en fil, overskrives slettet deler av filen. Men bli ikke alle data sektorer overskrevet. Mye av dine private data forblir i disse delene av filer som er spredt over hele harddisken.

2 Lagre alle filene du vil beholde på en ekstern harddisk, en CD eller annen filen backup maskinvare.

3 Følg anbefalingene fra Federal Trade Commission og bruk tørk nytte programvare overskrive harddisken. Velg et program som tørke av harddisken og overskriver det flere ganger. hvorfor? Programvare overskriver harddiskdata bare en gang kan la veien åpen for fremtidige utvinning av personlige opplysninger.

4 Bruke kryptering til å kryptere en harddisk og beskytte konfidensiell informasjon. Det er ikke umulig å knekke kryptering - ingen kryptering er failsafe - men veldig vanskelig.

5 Etter bruker programvareløsninger som disk tørk program og hard kjøre krypteringen, kan du installere operativsystemet tilbake på harddisken og selger datamaskinen eller donere datamaskinen.

6 For maksimal sikkerhet, fysisk fjerne harddisken fra datamaskinen og ødelegge harddisken med en hammer. Dette, um, lavere videresalg verdi, så unngå dette for en datamaskin du skal selge eller gi bort. Ikke knuse hele datamaskinen med en hammer; en datamaskin har farlige materialer og må avfallsbehandles på korrekt måte.

Tips og advarsler

  • Synes ekstrem fysisk ødelegge en harddisk? Selv FTC (Federal Trade Commission) antyder dette som et alternativ - se ressurser.
  • Ikke unnlate å tørke alle harddisker hvis du har mer enn én harddisk på datamaskinen.
  • Hvis dette er en virksomhet datamaskinen og det er sensitive eller personlige data på datamaskinen, må du overholde gjeldende lover om beskyttelse av private data når du selger datamaskinen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com