Hvordan jeg teste en telefonlinje med et Multimeter?

May 17

Hvordan jeg teste en telefonlinje med et Multimeter?

At en telefonlinje for å fungere riktig, må det være en uavhengig krets som ikke berører noen andre telefonlinjer. Bør én telefonlinje kommer i kontakt med en annen telefon, slutter både telefonlinjer å fungere riktig. Du kan bestemme om telefonlinjer berører ved å bruke innstillingen "Kontinuitet" på din digitale multimeter på nettverk interface device installert på ytre veggen av huset.

Instruksjoner

• Koble alt som er koblet til en telefonkontakt i huset. Du må telefonlinjer være åpne for å teste dem.

• Finn nettverk interface device boksen eller NID, telefontjenesten. Det er en stor grå boks med ordene "Telefon nettverksgrensesnitt" trykt opp på den og er vanligvis installert av telefonselskapet på en av de ytre veggene av huset nær elektrisk meter. Denne boksen er der telefonlinjer koble til firmaet telefon Ledningsnett loop, så det må være plassert et sted nær eller på eiendommen. Hvis du ikke finner NID, kontakt teleoperatøren for den nøyaktige plasseringen.

• Skru ut skruene merket "Kunden tilgang" på NIDS kunden dekselet med en skrutrekker og fjern dekselet. Skruer ikke merket "Kunden tilgang" kan bare fjernes av telefon installert NID.

• Koble telefonlinjene som du vil teste fra deres NID test knekter. Når frakoblet vil telefonlinjene være helt åpent og klar for testing. Vent ett minutt med telefonlinjene frakoblet før du fortsetter å tillate noen elektrisitet i linjene til å spre.

• Angi den digitale multimeter til kontinuitet innstilling. Denne innstillingen er vanligvis merket med et symbol som ligner en lydbølge, men i dokumentasjonen som fulgte med enheten for instruksjoner.

• Touch tips av den digitale multimeter fører sammen. Hvis multimeter fungerer, en lesning vises på digital skjermen og det vil avgi en pipelyd støy.

• Koble en digital multimeter fører til en telefon ledning og koble andre ledelsen til en annen telefon ledningen. Hvis multimeter ikke finner noen kontinuitet, berører ikke telefonlinjer. Hvis den oppdager kontinuitet, telefonlinjer er berøre et sted og vil ikke fungere riktig.

• Gjenta testen for hvert par av telefonlinjer. Når hvert par er testet, vil du vite hvilke telefonlinjer arbeid og hvilke telefonlinjer ikke.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com