Hvordan installere & satt opp en satellittmottaker

February 28

Hvordan installere & satt opp en satellittmottaker

Å vite hvordan å sette opp og installere egne satellittmottakeren er ekstremt viktig hvis du abonnere på en satellitt-leverandør og å omorganisere rommet ditt, eller hvis du installerer din egen ledig-å-luften parabol. Du trenger bare noen kabler utføre hele kroken opp kobler satelittmottaker til TVen er akkurat som trekke opp en Digitalboks eller digital til analog omformer-boksen.

Instruksjoner

• Finne koaksialkabelen kjører inn i hjemmet ditt. Dette kommer direkte fra parabolen. Koble koaksialkabelen til "In"-porten på baksiden av mottakeren. Kontroller at kabelen skruene på tett å sikre en fullstendig og sikker tilkobling.

• Koble de røde, hvite og gule RCA-kablene til "Video Out" portene på mottakeren. Kontroller kablene samsvarer med de samme fargene som tilkoblingsporter. De røde og hvite kablene kontrollere lyden mens den gule kabelen gir videosignalet.

• Sett inn de andre endene av ledningene i "Video In" portene på TV. Som med mottakeren vil du sørge for at kablene settes til samme fargede portene.

• Slå på TV og kabelen mottakeren. Trykk "Video" TV eller TV-fjernkontroll og satellitt programmering vises på skjermen. Endre kanalen av satellitt programmering ved hjelp av satellitt-mottaker fjernkontroll.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com