Hvordan erstatte gass filteret på en 1999 Cougar

December 1

Sannhet tid: som en 19-åring kjører en stor blokk Buick Regal, var jeg ikke akkurat begeistret da Ford droppet gamle V-8, full-innrammet Cougar for denne lille fire-banger. Faktisk, ville jeg sannsynligvis ha sagt at den beste måten å erstatte en ny Cougar dieselfilter var å kjøpe en Mustang. Mer enn et tiår senere, men har jeg sett og drevet nok av dem vite at de alltid var ganske stor liten runabouts. Så var jeg takknemlig for muligheten til å gjøre opp for mine fordommer litt ved å beholde det kjører.

Av drivstoffilter

Jeg fant drivstoffpumpe stafett i sikring blokk under panseret, og trakk den ut. Etter starte bilen og kjøre det før det døde, jeg deaktivert nøkkelen og visste drivstoff system ville være trykkavlastet og trygt å arbeide på.

Den innebygde dieselfilter var rett under sjåføren side døren, som selv syntes uvanlig for en kompakt som dette. Kanskje det var et tegn i tiden, men denne bilen bruker ikke vanlig slangeklemmer; Snarere er brukt det U-formet, plast holderne presset opp over bunnen av slangene der de koblet til drivstoffpumpen.

Jeg prøvde å bruke en flat skrutrekker til å spre toppen av klippene over linjene som foreskrevet av Ford. De ville ikke flytte, skjønt, så jeg bare snipped "Ben" av "U" av et sett med wire cutters og trakk klippene av i stykker. Den nye dieselfilter kom med en erstatning likevel angi.

Jeg løsnet vedholderen som holdt filteret i sin brakett med skrutrekkeren, dro linjene av og uttrukket filteret. Sikker nok, var det fylt med søppel fra tanken. Den nye dieselfilter gikk akkurat som den gamle kom ut, med ridged siden vender tilbake og "retningen på" pilen peker fremover. Jeg snugged beholde klemme og koblet linjene til filteret. Som forventet, gikk den nye beholde klipp på uten mye oppstyr; Jeg presse dem opp over linjene med tommelen og låst dem på plass.Med stafetten reinstallert og når nøkkelen vris til "På" posisjon, drivstoff pumpet hummed til lykkelig liv. Etter sykling nøkkelen et par ganger, jeg snudde nøkkelen helt og Cougar fyrte opp innen tre chugs av starteren.

Vil jeg kalle dette innløsning for min første hat av nye Cougar? nei. Jeg ville har fortsatt heller byttet i en V-8 enn endre drivstoff. Men dette var kjører igjen, og det er noe, uansett.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com