Hvordan kan jeg sjekke min kjøring posten gratis?

July 18

Hvordan kan jeg sjekke min kjøring posten gratis?

Din kjøring posten har en betydelig innvirkning på din forsikring kostnadene og selv om du kan få forsikring. En dårlig kjøring posten kan også hindre deg fra å få en jobb. Selv om jobben ikke innebærer kjører, kan selskaper sjekke posten for å sikre at du ikke har noen utestående problemer. Mens de fleste statene krever at du betale å få din kjøring posten finnes det et par ting kan du gjøre for å få det gratis.

Instruksjoner

• Besøke eller ringe din lokale Institutt for Motor Vehicles å finne ut om du kan få en kopi av rapporten gratis. Noen office som tilbyr drivere lisens vil kunne skrive den ut for deg. Det kan hende du kan få en kopi gratis hvis du betaler en fin eller referanse.

• Besøk nettsiden til Institutt for Motor Vehicles. Noen land kan du få en elektronisk kopi gratis. Informasjonen er vanligvis oppført under "førerkort tjenester" eller noe lignende. I noen tilfeller kan du også be om en usertifisert kopi av din kjøring posten for en mindre avgift enn en sertifisert kopi.

• Hvis du er ansatt som driver være selskapet villig til å gi deg en kopi av din kjøring posten. Selskaper sjekker kjøring av sine drivere med ulik frekvens, men mer ofte du kjører mer likey de er å ha en nyere kopi.

• Ring forsikringsselskapet og be om du kan få en kopi av posten. Forsikringsselskapet trekker din kjøring posten når den begynner dekningen og kan trekke den med jevne mellomrom etter at. Selskapet kunne gi deg en som var nylig trakk.

Tips og advarsler

  • Se opp for bakgrunn sjekk selskaper som ikke fortelle deg at du blir belastet før det er for sent å gå ut.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com