Hvordan sette press luftslangen på dekk stammen

June 28

Hvordan sette press luftslangen på dekk stammen

Et dekk ventilen stammen er en liten ventil montert på felgen av en pneumatiske dekk, som lar luft legges til dekket som en luft trykkluftslangen. Slangen blir en del av en enhet som brukes til å generere luft, som automatisk kompressor eller manuelt betjent pumpen. Montering press luftslangen riktig å dekk stammen, og danner en tett forsegling, er integrert å blåse et dekk. Riktig dekktrykk er viktig for optimal drivstoff økonomien og dekk.

Instruksjoner

• Finn ventilen stammen på hjulet. Stammen stikker fra kanten og med sin spissen peker mot midten av hjulet. Fjern svart plast hetten på tuppen av stilken.

• Passe munnstykket av press luftslangen på stammen. Noen Airline har liten hendlene på munnstykket. Med disse presse luften linjen på ventilen stammen og bruk din tommel for å lukke spaken, tetting munnstykket til stammen. Andre Airline har en gjenget adapter som skruene på ventilen stammen. Med disse, skru luft linjen på ventilen stammen som det går. Air kompressorer, som noen ganger finnes hos bensinstasjoner, vil ikke koble til ventilen stammen. Hold at på ventilen stammen mens du spaken på linjen for å aktivere luftstrøm.

• Tillate luft inn dekk.

• Når lufttrykket regelmessig. Noen luften trykk slanger vil inneholde en luft manometer - av frigir håndtaket, og kutte av luftstrømmen, måleren registrerer trykket i dekk. Manuelt styrt pumper kan være utstyrt med en trykkmåler dial. I alle tilfelle, blås dekk på eller nær den anbefalte trykket. En anbefalt dekktrykk skrives på sideveggen av dekket.

• Fjerne luft trykkluftslangen fra den dekk ventilen, en gang anbefalt dekktrykk er oppnådd. Passe svart plast lokket tilbake på spissen av ventilen stammen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com