Hvordan erstatte en fryse plugg i en Ford Explorer

March 17

Hvordan erstatte en fryse plugg i en Ford Explorer

Uansett hvor perfekt du utvikling av en maskin, kan dere ikke unnslippe visse inevitabilities i naturen. En av dem er at vann har en tendens til å utvide det fryser og herdes i isen, og en annen er at utvide isen er sterkere enn metall motorblokker. Moderne biler bruker frostvæske for å holde motorblokker deles i to under press for å utvide is, men like mange fortsatt bruke fryse plugger som en siste linje av forsvar mot scourges av natur. Å være effektivt bare trykk-plass i blokk, kan disse pluggene utvikle lekkasjer over tid. Men de fleste er lettere å erstatte enn du kanskje tror, spesielt på en stor bil som Ford Explorer.

Instruksjoner

• Løfte og støtte bilen på jack står. La det avkjøles helt. Nøye fjerne radiator cap eller reservoaret cap og fest radiator press tester; pumpe det opptil 15 pounds. Se under bilen for lekker fryse pluggen. Det er tre pluggene på hver side av blokken under eksos manifold og to i baksiden av blokken mellom motor og girkasse. Hvis den bakre fryse pluggen er lekker, kan det bli sett av frostvæske lekker ut av bunnen av overføring bell boliger. En lekker fryse plugg bak krever fjerne overføring til pluggen.

• Se under radiatoren for petcock ventilen; Det er en plast med en fin øverst. Plasser en avløp panne under den, og slå petcock ventilen mot en halv sving for å åpne den. Tillate kjølesystemet renne helt; Dette kan ta litt tid, spesielt hvis kjølesystemet er tett med søppel og rusk. Lukk petcock tett når systemet er tom.

• Fjerne fryse pluggen med en vanlig skrutrekker og hammer. Plasser tuppen av inn på den ene siden av Frys plugg og trykk skrutrekkeren med hammeren å presse siden av Frys innover. Ideen er å presse ene og roter den andre siden ut. Prøv ikke å presse fryse pluggen i blokken. Det vil fortsatt komme ut, men det ville ta mer arbeid. Etter fryse pluggen har rotert nok grip siden av frys med vise tak og trekk den ut.

• Rense området med en ren klut. Installere nye fryse pluggen ved å holde det på plass og skyve med tommelen å starte den i hullet. Kontroller at det er døde-rett i.

• Stasjonen fryse plugg i blokk-bruker 1/2-tommers stasjon socket og utvidelse, og trykk på den litt om gangen, alltid sjekke at at det kommer i rett. Trykk det før det er 1/16 tomme i blokken.

• Fylle radiatoren og igjen koble radiator press tester og se etter lekkasjer. Hvis du ingen ser, starter motoren og tillate den å kjøre mens du holder radiatoren toppet med kjølevæske. Tillat motoren å komme til temperatur; du vet det er opp til temperatur og termostaten er åpen når øvre radiator slangen blir varm. Fortsette påfylling av kjølevæske før det ikke tar mer. Installer radiator cap.

• Topp av kjølevæsken reservoaret opp til "HOT" Fyll linjen, og la motoren å nå full driftstemperatur. Slå den av. Som motoren er kald, vil det trekke kjølevæske fra reservoaret tanken. Holde tanken toppet opp til minst "Kald" Fyll linjen. ikke la det gå tørr. Gjenta oppvarming, kjøling og topping av syklusen. Overvåke kjølevæskenivået tanken for de neste 100 miles luften skal ut av systemet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com