Hvordan sette ringetoner på en MetroPCS Samsung R410

April 3

Forhåndsinstallert ringetoner på telefonen er ikke alltid tiltalende, eller kanskje du har fått lei av dem. Spice opp din MetroPCS Samsung R410 ved å legge til tilpassede ringetoner. Det er flere enkle måter å legge til tilpassede ringetoner til telefonen. Sjekk brukerhåndoken for støttede filtyper. Følg stegene nedenfor for å få ringetoner til telefonen.

Instruksjoner

• Sende ringetoner direkte til telefonen bruker bilde snakke (MetroPCS navnet for MMS-tjeneste). Filstørrelsen må være mindre enn 500 KB. For å sende filen fra en annen telefon, Finn og velg filen, klikk knappen "Meny". Klikk Send via MMS." Oppgi ditt mobilnummer og klikk "Send"-knappen eller koblingen på telefonen.

• Klikk "meny." Bla ned til ". @Metro", og klikk. Gå til "Mobile Shop" og klikk på lenken for "i @Tones." Finn og velg toner ønsket og laste dem ned til telefonen. Midler fra kontoen MetroConnect brukes til å kjøpe toner.

• Besøker et ringetone nettsted, for eksempel Myxer.com eller -FunforMobile.com, og søke etter ønsket ringetone. Noen ringetone nettsteder som MyTinyPhone.com vil sende en kobling til telefonen via SMS som gir deg direkte link til å laste ned filen.

Tips og advarsler

  • Mottar en feil ordtak filen ikke støttes betyr at ringetonen ikke er kan spilles på SamsungR410 eller at filen er skadet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com