Hvor å låse opp mobilen 3

June 12

Hvor å låse opp mobilen 3

3G eller tredje generasjon er en mobil teknologi som gir mulighet for levering av høyhastighets Internett-tilgang på en mobiltelefon. Dette lar deg surfe på Internett, laster ned data eller direkteavspille medier. Hvis du kjøpte telefonen 3G gjennom et mobilnett så det kan komme låst. Dette betyr at du vil bli belastet sentrale avgifter hvis bruker telefonen i utlandet. For å unngå dette må du bruke en lokal SIM-kortet (subscriber identity module), som betyr at du trenger å få telefonen ulåst.

Instruksjoner

• Velg låse-leverandør. GlobalUnlock, SuperUnlockCodes og UnlockItNow er noen av online butikker som kan gi deg en låse opplåsingskoden for din 3G mobil. For en enkelt opplåsingskoden, prisene varierer fra $15 til $40 fra September 2010.

• Gi kode leverandøren en arbeider email, mobile produsenten, modell av telefonen og internasjonale mobile utstyr identifikasjonsnummeret (IMEI). Dette kan finnes ved å skrive "* #06 #" i telefonen.

• Sjekk din email i én til to dager og opplåsingskoden sammen med instruksjoner vil være i innboksen.

• Låse opp telefonen. Fjern gjeldende SIM-kortet på telefonen og erstatte den med en annen fra en annen tjenesteleverandør. Dette kan oppnås på en lokal storkiosk.

• Slå på telefonen og du får en melding som sier "Enter tilskuddet koden." Nøkkelen i koden som du fikk i din email og trykk "OK." Vent til telefonen å nedlegge og hvile den. Når den kommer tilbake på det nye nettverket vil være øverst på skjermen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com