Hvordan du kobler flere TV til en DVD-spiller

June 18

Det er en rekke forhold som kan kreve at en DVD-spiller tjener flere TVer. Hvis du skal koble en enkelt DVDspiller til TV rundt en skole eller restaurant, er behov annerledes enn å gjøre det samme for din hjemmekino. Med litt innsats, kan en DVD-spiller imidlertid lett kjøre video for flere skjermer.

Instruksjoner

• Se baksiden av DVD-spilleren før du gjør noe. Avhengig av dine behov, kan bestemt DVD-spilleren allerede møte dem. Selv den billigste DVD-spilleren inneholder vanligvis både koaksiale og digitale utganger. Dette rommer to TV samtidig, forutsatt at TV kobles er i direkte nærhet med DVD-spilleren. Ellers må mer drastiske tiltak tas.

• Piggyback på et eksisterende nettverk. Sjansene er at hvis du har flere TVer, du betaler for en kabel-tjenesten. Dette betyr at det er allerede en eksisterende veien som forbinder alle fjernsynsapparater og kan brukes til videresending informasjonen fra DVD-spilleren. Bare spore opp hovedkabelen linjen som strømmer hele nettverket av TV. Hvis du utfører denne installasjonen i hjemmet ditt, så du sannsynligvis allerede vet hvor du skal lete. Hvis prøver det samme i en restaurant, skolen eller kontoret, så bare Begynn ved å følge den svarte koaksialkabelen ut av en TVer. Kabel linjer installert for større nettverk av TV finner vanligvis terminalen poenget i en elektrisk skap eller over uttrekkbar takpaneler.

• Finn en splitter, eller installere en. Sjansene er at splittere brukes allerede å TV-signalet fra den viktigste koaksiallinje. Den ville ligne en flat boks med skruer rundt innganger og utganger. Tykk, svart koaksialkabelen inn innspill vil være hovedkabelen linje.

• Installere A-B-bryteren. Dette er like enkelt som å skru hovedkabelen linjen og skru av A-B-bryteren koaksialkabelen og splitter. Dette vil gjøre det enkelt å bla mellom de viktigste kabel og den DVD spiller linjen du skal installere.

• Installere modulator på siden av A-B-bryteren. En modulator kan kjøpes i alle elektroniske butikken, Radio Shack er kanskje den mest gjennomgripende. Modulator konverterer et inngangssignal kjøre gjennom kabel linjen. Dette vil aktivere standard Channel 3 eller 4 brukes for DVDen kringkaste.

• Koble DVD-spilleren til modulator og du er klar å gå. Bare bytte din A-B å, og DVD-spilleren vil kringkaste til hver TV i kabelnett.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com