Hvordan å identifisere motordeler

September 15

Hvordan å identifisere motordeler

En motor består av mange interlocking deler som arbeider sammen for å produsere energi som holder en bil, lastebil eller andre kjøretøy knirkefritt. Å vite hvordan å identifisere delene i en motor og forståelse hvordan de fungerer sammen for å skape energi vil hjelpe sjåførene holde sine kjøretøy i god form lenger. Det vil også hjelpe dem på verksted og gjøre dem til å spørre mekaniker informert spørsmålene om arbeid som må gjøres.

Instruksjoner

• Se at stemplene er sylindrisk stykker av metallisk det pump bensin eller en annen energikilde i motoren. Et stempel festet til en stangen og plassert inni sylindriske hull i motoren. De flytte opp og ned og slå en korketrekker-formet enhet som kalles en Veivaksel, som ligger under sylindrene på en innebygd motor (en som banker i stedet for radene i sylindere) og nederst på "V" i en V-formet motor.

• Gjenkjenne sylinder blokk, motoren største komponenten. Det er vanligvis laget av aluminium eller jern og har kjernen plugger som tette hull igjen etter produksjonsprosessen. Det ligger på bunnen av motoren og fungerer som et "skall" å holde og koble andre deler av motoren. Sylinder blokkfigur varierer avhengig av bil selskapet, modell, og hvor mange sylindere eller stempelet hull, inneholder blokken. Til flere sylindere, på kraftigere motor.

• Identifisere tennpluggen som en liten elektrisk enhet som skruer inn topplokk. Tennplugger består av en elektrode som er koblet til en tenningen coil med en ledning. I en forbrenningsmotor antenning plugg bensin eller en annen drivstoff med elektrisk støt slå på motoren når driveren starter tenningen.

• Merke eksos manifold. Det er laget av rustfritt stål eller jern, og samler gasser som unnslippe topplokk. En eksos ventil hjelper løslate gasser fra manifold. Disse gassene i sin tur La bilen gjennom eksosrøret bak på bilen.

• Merke bunnpannen, kalles en olje pan. Dette samler olje som smører motoren og lagrer den i en panne på bunnen av en motor. Laget av stål eller aluminium, kan det ligne en kraftigere versjon av et kjøkken roasting pan.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com