Hvordan lage alfabeter bruker Adobe Photoshop

April 4

Adobe Photoshop er standard programmet for digital bildebehandling. Profesjonelle og amatører både kan utnytte sin makt gjennom ledelse. Opprette et bilde av et alfabet i Photoshop er en enkel prosess som kan gjennomføres på bare noen få skritt.

Instruksjoner

Hvordan lage et alfabet bruker Adobe Photoshop

1 På datamaskinen, kan du starte programmet Adobe Photoshop. Denne øvelsen det spiller ingen rolle hvis du bruker Mac eller PC; instruksjonene er de samme for begge plattformene.

2 Når Photoshop er oppe og kjører, opprette et nytt dokument ved å velge "Fil", "Ny" på programlinjen. Her vil du kunne legge inn dimensjonene av det nye dokumentet. Gjør dokumentet 8,5 tommer bredt og 11 inches høy hvis du vil skrive den. Ellers gjøre bildet stor nok til alfabetet. For denne øvelsen blir instruksjonene for et 8.5-av-11-størrelse dokument.

3 Velg tekstverktøyet på verktøylinjen; Det ser ut som en «T.» Før du faktisk skriver inn tekst, Velg skrift i tegnpanelet. Det anbefales at du bruker en skrift som er vanlig og lett å lese, noe som Genève, Arial eller Helvetica. Også velge din skriftstørrelse. En skriftstørrelse på ca 48 bør tillate deg å lage en hele alfabetet på 8,5 x 11 dokumentet. Velg en skriftstørrelse som passer dine behov og plass. Større skriftstørrelse er lettere å lese, så ikke gjør det for lite.

4 Start ved å skrive inn den første bokstaven i alfabetet, "A." Kontroller at det er stor ved å holde nede "Shift"-knappen når du treffer "A"-knappen. Det anbefales at du har en stor bokstav og en liten bokstav for hver bokstav i alfabetet. For eksempel vises bokstaven "A" "Aa." Så de første tre bokstavene ville se slik ut: "Aa Bb Cc." Fortsett med dette mønsteret til du kommer til slutten av alfabetet. Gjøre en ny linje når det er nødvendig ved å trykke på "Enter" eller "Tilbake"-knappen på tastaturet; Når du kommer til kanten av dokumentet, gjør du en ny linje.

5 Midtstill alfabetet når du er ferdig å skrive den. Velg "Flytt"-verktøyet på toppen av verktøylinjen. Deretter tilbake til "Tegn"-panelet og klikk kategorien "Avsnitt". Dette vil gi deg tre alternativer for tekstjustering. Velg alternativet "Center tekst". Dette vil sentrum alfabetet for deg, men fortsatt må du Klikk og dra den til midten av dokumentet. Hvis din alfabetet er for stor, og kjører av siden av siden, kan du vurdere å ta skriften ned. Velg tekstverktøyet igjen og klikk på en del av ditt alfabet. Klikk "Ctrl + A"; Dette vil tillate deg å endre skriftstørrelsen på hele alfabetet. Tilbake til "Tegn" panelet og juster skriftstørrelsen som nødvendig.

6 Klikk "Fil," "Lagre" for å lagre dokumentet. Lagrer to versjoner av dokumentet i forskjellige formater: et Photoshop-dokument og JPEG. Under "Format" drop-down boks, vil toppen valget være "Photoshop." Lagre en fil som dette formatet og deretter lagre filen på nytt ved å velge JPEG-valget i rullegardinlisten "Format".

7 Hvis du vil skrive ut dokumentet, klikker du "Fil", "Skriv ut" på programlinjen. Kontroller at du merker av for "For Skaler etter medier". Dette vil sikre at ingen del av alfabetet er beskåret under utskrift.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com