Hvor å fastsette knappene som ikke fungerer på AT&T 2,4 GHz-telefoner

September 15

En AT & T 2,4 GHz trådløs telefon ligner på andre trådløse modeller i at et kretskort inni håndsettet reagerer på knappene presset til å sende signaler til basestasjonen. Støv og andre forurensninger får inne håndsettet, forårsaker knappene pinne og feil. Du kan rette knappene ved delvis demontere håndsettet og fjerne forurensninger. Du trenger noen forsyninger fra en elektronikkbutikk, men ingen spesialverktøy.

Instruksjoner

• Fjern skuffen batteridekselet på baksiden av AT & T håndsettet. Koble batteriet fra batteriet klippet med fingrene. Trekk batteriet ut av batterirommet. Plass batteriet og kupé batteridekselet til side.

• Plass et ark av avisen på et bord som beskytter mot skade. Plass håndsettet på avisen knappen side. Plass blad av en sparkel i mellom rygg og front deler av håndsettet på venstre side. Skyv sparkel opp og ned på siden. Gjenta dette til høyre på håndsettet. Trekke tilbake delen av hendene av fremre delen, og plasser den sammen slik at ledninger koblet mellom det og fronten delen er ikke brutt.

• Fjern skruene fra rundt kretskortet på fremre delen med Phillips gullsmeden og skrutrekker. Grep en kant av kretskort med en nål nebbtangen. Trekk kretskortet ut av fremre delen. Snu kretskortet og plassere den på avisen.

• Fjern gummimembranen fra fremre delen. Tørk begge sider av membranen med en myk klut. Tørk innsiden av fremre delen med en myk klut. Tørk kantene på fremre delen med en klut.

• Spray elektrisk rensespray på kretskortet, som starter i øvre venstre hjørne og slutter nederst til høyre.

• Plass membranen tilbake i fremre delen i posisjon det var opptar før. Plass kretskortet tilbake i fremre delen i posisjon det var opptar før. Koble skruene. Plass den tilbake håndsettet på fremre delen. Trykk ned på sidene av håndsettet å engasjere bak og foran delene sammen. Koble batteriet klippet til den batteripakken kontakter. Plass batteriet i batteriskuffen. Lukk batteridekselet kupé.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com