Hvordan du oppdaterer GPS reise

September 10

Hvordan du oppdaterer GPS reise

Salgsverdi av owning en GPS er ofte et mysterium for de som ikke har en. Men etter at du har brukt denne enheten, er det ofte vanskelig å leve uten den. Som veier endre til en-veier, motorveier og utganger legges nye trafikk kameraer er installert (en melding funksjon på noen GPS-enheter), en GPS kan bli utdatert i løpet av årene. Dette er hvorfor GPS selskaper selger oppdateringer for sine produkter, og du kan vurdere å oppdatere din GPS før du reiser. Heldigvis er oppdaterer GPS ikke vanskelig siden selskapets hjemmeside veileder deg gjennom hvert trinn i prosessen.

Instruksjoner

• Besøk din GPS produsentens webområde og se etter en "Oppdatere" eller "Kart" eller knappen. Klikk på den. Hvis du klikket på en "Maps"-knappen, klikk på en "Oppdater" knappen derfra.

• Gjennom installsjonsalternativene, funksjoner og kostnader for GPS. Du må vite modellnummeret å se hva som er tilgjengelig for enheten din. Se på selve enheten eller i brukerhåndboken. Men enkelte selskaper krever at du først koble GPS-enheten til USB-porten på datamaskinen, ved hjelp av tilkoblingskabelen som fulgte med enheten. Deretter skal du kunne finne ut hva som er tilgjengelig.

• Følg ledetekstene for å velge alternativet for kart-oppdateringen du vil laste ned. Fullføre bestillingen ved å merke en "Kjøp nå"-knappen og fullfører kjøpet. Gratis kart og oppdateringer er tilgjengelige for noen enheter.

• Fortsett å følge instruksjonene for å laste ned oppdaterte kart eller andre funksjoner til din GPS. Det er vanligvis bare én eller to klikk unna. GPS må være tilkoblet datamaskinen for dette trinnet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com