Hvordan erstatte en harddisk i en Dell datamaskinen tårnet

May 11

Hvordan erstatte en harddisk i en Dell datamaskinen tårnet

Harddisken på din Dell datamaskinen tårnet er utviklet for å lagre programmer som operativsystem, programmer og personlige innstillinger. Harddisken på Dell-datamaskinen er tilkoblet med en parentes plassert på forsiden av tårnet rett bak lokket. Det er holdt til braketten med skruer og er om lag 2 inches høy og om 4 av 6 inches i størrelse. Du kan erstatte harddisken til Dell datamaskinen tårnet selv i under en time.

Instruksjoner

Hvordan erstatte en harddisk i en Dell datamaskinen tårnet

1 Laste ned programmer eller filer som du vil beholde på en annen lagringsenhet som en CD eller en ekstern harddisk. Husk å slette personlige opplysninger eller private filer før du fjerner den eksisterende harddisken.

2 Slå av strømknappen på Dell datamaskinen tårnet og la CPU nedlegge. Koble strømledningen fra din stikkontakten, og koble deretter ledningen fra baksiden av CPU.

3 Løsne skruene på baksiden av tårnet med en skrutrekker, slik at saken kan åpnes. Sving dekselet av CPU saken åpner for å avdekke innsiden av saken.

4 Finne det sølv farget, 2-av-4-av-6 tommers metall harddisk i rammen braketten på toppen av saken nær fronten av CPU, og finne de hvit plast elektrisk IDE-kontaktene som er koblet til baksiden av harddisken. Koble alle elektriske kontakter fra baksiden av harddisken ved å dra dem rett ut.

5 Koble harddisken fra braketten ved å fjerne skruene i harddisken med en skrutrekker. Fjern harddisken fra CPU, og sett den nye harddisken i braketten, sikre med skruer.

6 Plugg de elektriske IDE-kontaktene på baksiden av den nye harddisken. Lukk datamaskindekslet tårnet og fest den med skruer.

7 Koble strømledningen til strømforsyning for datamaskinen, og deretter koble den til stikkontakten. Slå på datamaskinen igjen og laste filene.

Tips og advarsler

  • For å kvitte seg med statisk elektrisitet, alltid bakken verktøy som skal brukes på datamaskinen ved å berøre et stykke metall verktøyet før du bruker den på datamaskin deler.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com