Hvordan finne delte mapper

May 29

Finne en delt mappe i et nettverk er like enkelt som å finne en mappe på datamaskinen. Du kan dele filer og mapper som er for store til å sendes over et nettverk. Prosessen for å finne en delt mappe er forskjellig for ulike operativsystemer.

Instruksjoner

Windows XP

1 Bestemme plasseringen av mappen. Klikk på "Start", velg "Kjør" og skriv "cmd" i vinduet. Klikk "OK" og skriv inn "net share" i kommandovinduet. En liste over delte mapper og plasseringer vises i vinduet.

2 Åpne Windows Utforsker og høyreklikke på "Mine nettverkssteder" og velg "Utvid."

3 Klikk på "Hele nettverk" og dobbeltklikk på "Microsoft Windows-nettverk."

4 Dobbeltklikk på en arbeidsgruppe til å finne en gruppe datamaskiner. Klikk på alle datamaskinene å finne delte filer og mapper.

Windows Vista

5 Klikk på "Start" og velg "Kontrollpanel".

6 Klikk på "Nettverk" og velg "Nettverks- og delingssenter."

7 Klikk på "Vis meg alle the filer og mapper I deler", eller "Vis meg alle delte nettverksmapper på denne datamaskinen." Alternativet tidligere viser mappene deles av deg, og sistnevnte vil vise mapper på andre datamaskiner i nettverket.

Mac med AppleTalk

8 Aktivere "AppleTalk" og velg "Velger" fra Apple-menyen.

9 Klikk på ikonet "Apple del" i vinduet "Velger".

10 Klikk på sonen og deretter datamaskinen du vil bruke. En login-skjermen vises. Hvis du er en registrert bruker, oppgi brukernavn og passord, eller velg "Gjest" og klikk "OK".

11 Klikk på listen over delte filer og mapper som du vil bruke.

Mac uten AppleTalk

12 Klikk på «Finder» og velg "Delt." For å koble til en server utenfor det lokale nettverket, klikk på "Go"-menyen i Finder og velg "Koble til Server."

13 Angi IP-adressen eller domenet til å koble til serveren.

14 Klikk på «Koble til som», og skriv inn brukernavn og passord for å koble som en ikke-gjest. Mac kobler brukeren som gjest som standard.

15 Klikk på den delte mappen som du vil bruke.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com