Bruke en gratis Online Ouija bord

October 30

Som en måte å ha noe virkelig moro med ånder, kan du bruke en online Ouija bord. Ouija brett har eksistert siden slutten av nittende århundre, og har gitt en måte for hverdagslige mennesker å kommunisere med den åndelige verden. I stedet for å kjøpe tradisjonelle Ouija bord, kan du få alle dine spørsmål besvart av åndene gratis over Internett. Les videre for å lære å bruke en gratis online Ouija bord.

Instruksjoner

1 Finne en gratis Ouija bord online. Ideelt ønsker du å finne et gratis virtuelle Ouija bord som ikke krever at du registrerer deg for en konto. Du finner denne typen Ouija bord på webområdet Center 2000.

2 Skriv inn spørsmålet du åndene å svare. Her finner du et sted å skrive inn et spørsmål på toppen av siden. Mange spør om relasjoner, familie eller hvor lenge de skal leve. Klikk "Spør" når du er ferdig å skrive.

3 Hold musen over Ouija brettet. Vil du hold den lett og la markøren å flytte på sin egen.

4 Tillate Ouija brettet å avdekke svaret. Markøren vil stave ut et svar på spørsmålet ditt. Når du er ferdig kommuniserer med ånder gjennom virtuelle Ouija brettet, kan du skyve musen over "Farvel" på bunnen av brettet.

Tips og advarsler

  • Du kan fortelle en venn om gratis online Ouija brettet også funnet på Center 2000. Velg koblingen "Fortell en venn" etter benytter spillet.
  • Ikke ta svarene for seriøst når du spiller med virtuelle Ouija brettet. Det er mer for moro enn noe annet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com