Problemer med å koble min PC til min Xbox 360

July 17

Hvis du kobler Microsoft Xbox 360 for et datamaskinsystem, må det være en TV-mottaker installert på desktop eller bærbar PC. Men hvis video og/eller lyd fra Xbox 360 ikke er riktig gjengitt av datamaskinen, må du feilsøker situasjonen. Vanligvis dreier problemet en slags kabel forbindelse problem.

Instruksjoner

1 Se på kablene fra Microsoft Xbox 360. Hvis kablene er ikke helt til både Xbox og PC lyd og/eller video er ikke til å bli produsert av datamaskinen.

2 Se på tilkoblingen på datamaskinen slutten. Hvis lyd-video-kabler ikke inn de riktige portene - portene er fargekodet med kabler - lyd og videosignaler overføres ikke.

3 Hvile computeren. Noen ganger datamaskiner støvel ufullstendig og oppdage ikke alle installerte maskinvaren. Når datamaskinomstarter, TV-mottakerkortet er kunne koble og lese Xbox 360 tilkoblingen.

4 Installer driverne for TV-mottakerkortet. Hvis driverne har blitt skadet eller funksjonshemmet, er datamaskinen ikke forstår installert TV-mottakerkortet og ikke lese kabeltilkoblingen Xbox 360. Driveren installasjons-CDen inn i stasjonen på datamaskinen, og følg instruksjonene i installasjonsveiviseren når det vises på skjermen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com