De beste gratis Online Foto redigering nettstedene

August 26

De beste gratis Online Foto redigering nettstedene

Bilderedigering har kommet langt siden Microsoft introduserte sin primitive MS Paint-programmet i 1985. I dag, trenger ikke brukerne bilderedigeringsprogram til å male og tegne. Alle med en Internett-tilkobling og et ønske om å lage kunst, forbedre bilder eller også eksperimentere med farger og mønstre kan gjøre så online benytter en gratis webbasert bilderedigeringsprogram. Finnes mange bilderedigering områder, men bare beste skiller seg ut fra mengden.

Photoshop Online

Adobe-programvare har et "lite" online versjon av sin populære bilderedigeringsprogram. Rettet mot brukere som ikke vet mye om bilderedigering, inneholder redigeringsprogrammet grunnleggende verktøy som forenkler bilde ekstrautstyr og korrigering. Brukere laste opp bilder og manipulere dem ved å velge effekter og bruke dem på bildene. Programmet inneholder filtre for justering av skarphet, endre hvitbalansen, legge fargeeffekter, resizing fotoer og korrigere feil. Klikke et filter viser flere varianter av filterets effekt. Brukere velge deres favoritt variasjonen skal bruke den. En "Auto riktig" knapp angir intelligent lys og kontrast nivåer til sin optimale nivåer. En "Lagre"-knappen lagrer endrede bilder en online fotogalleri. Bilderedigering er gratis, men brukerne må registrere før du bruker verktøyene.

FotoFlexer

FotoFlexer er spekket med funksjoner og har et grensesnitt som krever liten dokumentasjon bruke. Denne online bilde editor lar spirende kunstnere bruke nyttig og underholdende effekter på bildene ved å klikke knapper og kategorier. Hver kategori panel inneholder verktøy. Grunnleggende verktøy tillate brukere å endre størrelse, beskjære, skjerpe og rotere bilder samt justere lysstyrke og kontrast. Avanserte verktøy konvertere bilder til malerier, tegneserier og pop art. Redaktør har mer enn 20 spesialeffekter filtre og flere glidebrytere for skalering og forvrenge bilder. FotoFlexer støtter også farge kurver, smart recoloring og grunnleggende bildet maskering. Programvaren er gratis og brukere trenger ikke å registrere deg for å bruke den.

SUMO Paint

SUMO Paint er en av de mest avanserte og funksjonsrikt online foto bilde redaktørene på nettet. Programvaren er så avansert at den har 32 verktøy i verktøykassen for grunnleggende. Macworld sier at Photoshop-brukere vil føle "høyre hjemme" når de ser Sumo Paint grensesnittet. Redigeringsprogrammet har filtre, lyseffekter, tilpasset pensler, graderinger, Utvalgsverktøy, tryllestaver og tilpasset figur redaktører ligner de som finnes i Photoshop. Verktøykasser, paneler og farge rutenett også emulere Photoshop arbeidsflyten og forenkle image-kreasjon. Registrering er valgfritt, men brukerne må registrere deg for å lagre filer på Internett og delta i online kunstneren samfunnet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com