Hvorfor er det ingen overføring måling?

May 9

Hvorfor er det ingen overføring måling?

Overføring olje dipsticks har vært sakte forsvinner i biler. Manglende måling er faktisk bevis at bilprodusenter forvente den opprinnelige girolje for livet av bilen. Produsenter har fastslått at fjerne peilepinnen ville avskrekke folk fra legger væske til overføring eller misdiagnosing et overføring problem.

Historie

Den første bilen på veien hadde en manuell girkasse og vannkjølt forgasser som stadig trengte påfylling for å hindre overoppheting. Innovativ konstruksjon brakt på automatisk overføring, og vi ble vant til å sjekke våre girolje ved å se på måling. Folk ble også raskt fylle girolje når de mistenkte en overføring problem. Påfylling væsken er faktisk skadelig for livet av overføringen.

Betydning

Sjekke girolje med måling vil ikke reparere overføring problem. Med mindre du er en profesjonell mekaniker, er ser på overføring væske måling meningsløs. Måling var noe automotive engineers gir profesjonell mekanikk en måte å måle at overføringen ble fungerer på optimalt nivå.

Misforståelser

Når et kjøretøy driver litt grov, anta mange drivere noe er galt med deres overføring. Hvis din overføring er sparker, går det sannsynligvis dårlig. I modeller som har en overføring væske dipstick, vil væske nivå trolig være utilstrekkelig i en forverret overføring. Væsken bare varer livet av bilen Hvis overføringen fungerer. Så bekrefter måling bare hva utledes på andre måter.

Fordeler

Selv om de fleste forbrukere kan tro de bør sjekke deres overføring måling og væske nivå, er det faktisk bedre for kjøretøy overføringer skal betjenes av profesjonelle mekanikk. Legge væske overføring kan faktisk skade den, var hvilke er hvorfor produsenter besluttet at får befri for måling en måte å hindre tidlig, eier-forårsaket overføring svikt i moderne bil motorer.

Diagnostisere et Problem

Vurdere å kjøpe en innebygd diagnostics (OBD) datamaskin på den lokale auto deler butikken å finne bilens problemer så du fikse bare hva behov innfesting. Maskinen koster ca $50, og du kan koble det til din innebygd diagnostikk port ligger under rattet. Det vil gi deg en kode som du kan sende til datamaskinen og søke på nettet for hva problemet er. Kjøretøyet vet best hva reparerer den trenger.

Ekspert innsikt


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com