Forskjeller mellom Backup og gjenoppretting plater

March 30

Sikkerhetskopidisker og bli frisk skiven er utformet for å hjelpe deg hvis noe går forferdelig galt med datamaskinen, for eksempel en harddisk krasjer eller et malware angrep som ødelegger data. Bli frisk skiven å få datamaskinen kjører igjen, mens sikkerhetskopidisker bevare verdifulle data.

Gjennervervelsen skiven

Bli frisk skiven er inkludert med datamaskinen og inneholder operativsystemet, programmer og drivere som er installert på datamaskinen før det sendes.

Recovery disk bruk

Bli frisk skiven gjenopprette maskinen til slik det var da den forlot fabrikken. Eventuelle endringer du har gjort i systemet, som nye drivere eller ny programvare, ikke på platen.

Gjenopprettingspartisjoner

Mange PC-produsenter inkluderer ikke gjenoppretting plater med nye datamaskiner. I stedet lagres all informasjon som ville være på platen på en separat partisjon på harddisken, kjent som en gjenopprettingspartisjon.

Platen

Sikkerhetskopidisker inneholder kopier av viktig og ofte uerstattelige filer som bilder, manuskripter, regnskap, musikk og videoer. Du kan ta sikkerhetskopier plater selv for å bevare verdifulle filer systemfeil eller fysisk skade på datamaskinen.

Backup retningslinjer

Viktige data bør sikkerhetskopieres jevnlig, og sikkerhetskopidisker bør lagres på et trygt sted som er atskilt fra datamaskinen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com